Politie Kennemerland

Nieuwsberichten 14 februari

Regio, 14-02-2008

Vernieling

IJMUIDEN - 13 februari. De politie stelt een nader onderzoek in naar de vernieling van een ruit van een woning aan de Gerard Doustraat. De bewoners schrokken omstreeks 23.55 uur op toen er een baksteen door het raam werd gegooid. Een van de bewoners kreeg de steen ook tegen het hoofd doch liep er gelukkig geen letsel door op. De steen was gegooid door een jongen uit een groepje. Leden van dat groepje zijn zowel door het slachtoffer als door gealarmeerde politeiagenten achterhaald. Zij ontkenden vooralsnog de stenengooier te zijn geweest en wezen een ander aan. Die wordt uitgenodigd voor verhoor.

Verkeersstremming

HAARLEM - 14 februari. Tussen 07.00 en 10.00 uur is er een stremming geweest voor het verkeer op de Westelijke Randweg. Een vrachtautochauffeur reed met de op zijn wagen geladen container tegen het spoorwegviaduct nabij de Leidsevaartweg. De container kwam daardoor klem te zitten tussen het wegdek en de onderkant van het viaduct. Tevens raakte door de aanrijding het treinverkeer gestremd omdat onderzoek naar de spoorrails moest worden uitgevoerd. Het verkeer werd door de politie omgeleid via de kruising van de Westelijke Randweg met de Leidsevaartweg.

Koper gestolen

HEEMSKERK - 14 februari. De politie stelt een onderzoek in naar de diefstal van 1000 meter koperen leiding. In de nacht van 13 op 14 februari hebben inbrekers die gestolen uit een winkelpand aan het Euratomplein. Getuigen die iets hebben gezien wat in verband kan worden gebracht met de diefstal worden verzocht te bellen met 0900 - 8844.