Gemeente Tilburg

Nummer
08090GO
Datum
14 februari 2008.

Aangepaste planning werkzaamheden Ringbaan Oost

De planning van de werkzaamheden aan de Ringbaan Oost, Fase III (het gedeelte tussen de Bosscheweg en de Sint Josephstraat) is op enkele punten aangepast.

Uitvoeringsplanning

- 21 januari/ 22 februari: Essent vernieuwt de gasleiding aan de Ringbaan Oost tussen de kruising Spoordijk en de Daendelstraat. Het trottoir aan de even zijde wordt hierbij opgebroken. Een rijstrook en de parkeervakken aan de even zijde van de Ringbaan Oost zijn wegens de werkzaamheden afgesloten.
- 11 februari/ 7 maart: BAM start met de herinrichtingswerkzaamheden aan de oostzijde van de Ringbaan Oost
(de zijde van de Armhoefse Akkers): aanleg trottoir, vrijliggend fietspad en parkeervakken. Het verkeer wordt over één rijstrook geleid, de andere strook en de parkeervakken zijn wegens de werkzaamheden afgesloten.
- 25 februari/ 21 maart: Essent vernieuwt de gasleiding aan de Ringbaan Oost tussen de kruising Daendelstraat en de Oisterwijksebaan. Het trottoir ter hoogte van de werkzaamheden wordt hierbij opgebroken. Een rijstrook en de parkeervakken aan de evenzijde van de Ringbaan Oost zijn wegens de werkzaamheden afgesloten. 18 februari/ 11 april voert onze aannemer (BAM) de herinrichtingswerkzaamheden aan de oostzijde van de Ringbaan oost tussen de Daendelstraat en de Oisterwijksebaan. Het verkeer wordt over één rijstrook geleid, de andere strook en de parkeervakken zijn wegens de werkzaamheden afgesloten.
- 10 maart/ 11 april worden door onze aannemer (BAM) de herinrichtings werkzaamheden uitgevoerd aan de kruising Ringbaan Oost - St Josephstraat. Uitvoering middenberm en westzijden en plaatsen nieuwe Verkeersregelinstallatie. Tijdens deze periode is er in beide richtingen een rijbaan beschikbaar. De st Josephstrat is afgesloten voor het verkeer

- 7 april / 11 april voert onze aannemer de werkzaamheden uit aan het trottoirs van de Nieuwe Boscheweg.

- 9 april/ zondag 13 april: Asfalteren oostzijde Ringbaan Oost (zijde Armhoefse Akkers. Tijdens deze dagen is de Ringbaan aan de oostzijde ter hoogte van de werkzaamheden volledig afgesloten. Ook de zijstraten naar Armhoef zijn afgesloten.

- 16 april/ zondag 20 april asfalteren westzijde Ringbaan Oost (centrum zijde) Tijdens deze dagen is de westzijde ter hoogte van de werkzaamheden volledig afgesloten. Ook de zijstraten naar de centrum zijn afgesloten. Tijdens de werkzaamheden is het niet mogelijk te parkeren ter hoogte van de werkzaamheden.

Meer informatie?
Hebt u nog vragen, dan kunt u op werkdagen tussen 11.00 en 12.00 uur contact opnemen met Piet van Gorp, toezichthouder van de gemeente Tilburg. Hij is bereikbaar via telefoonnummer 013 - 542 84 15.

Alle informatie over actuele en toekomstige werkzaamheden aan wegen en groen, uitgevoerd door de gemeente Tilburg, is ook te bekijken op: http://openbarewerken.tilburg.nl