Universiteit Nyenrode

Ambitieuze professionals strijden in FD Career Challenge 2008 om MBA.

Het Financieele Dagblad organiseert in samenwerking met de Nyenrode Business Universiteit en LinkedIn de FD Career Challenge 2008: strijd mee om de Nyenrode MBA. Het is de eerste keer dat Het Financieele Dagblad de FD Career Challenge organiseert. Antoinette de Ridder, uitgever FD Mediagroep: Persoonlijke ontwikkeling staat bovenaan het wensenlijstje van Nederlandse werknemers. Met de FD Career Challenge speelt Het Financieele Dagblad in op die behoefte.

De FD Career Challenge 2008 is een strijd waarin ambitieuze professionals een Part-time MBA aan de Nyenrode Business Universiteit t.w.v. 46.000 kunnen winnen. Om de MBA te winnen moeten de deelnemers eerst een aantal opdrachten volbrengen. De opdrachten staan in het teken van Personal Branding. Professionals moeten in staat zijn zichzelf goed te verkopen en de effectieve inzet van een persoonlijk netwerk hoort daarbij.

De eerste opdracht is lid worden van de FD Career Challenge Group op LinkedIn en drie aanbevelingen (recommendations) van relaties te verzamelen. Na nog twee opdrachten worden 50 personen geselecteerd die tijdens een Mini MBA op Nyenrode strijden om 10 Executive Courses en de Part-time MBA. De Nyenrode MBA bestaat uit 6 modules van twee weken, waarvan twee in het buitenland (Stellenbosch en Kellogg University).

De campagne heeft tevens een wereldprimeur. Het is namelijk de eerste campagne waarin LinkedIn partner is. Liz O'Donnell, International Director bij LinkedIn, Mountain View in California: "This is the first cooperation of this sort anywhere in the world. LinkedIn is pleased to be a partner in the FD Career Challenge 2008, which offers a fantastic opportunity for LinkedIn members in the Netherlands, as well as a fantastic opportunity for LinkedIn to work with two of the Netherlands' premier business brands."

Inschrijven voor de FD Career Challenge 2008 kan van 14 februari t/m 29 februari op www.FD.nl/mba.

For more information (not for publication): Yves Viegen, Marketing Communication Telephone +31 20 592 84 87 or email viegen@fdmediagroep.nl

Nyenrode Business Universiteit Hanna Emmering, PR Coordinator Telephone +31 346 291612 or email h.emmering@nyenrode.nl