Adviesbureau TNO Management Consultants kiest voor A&M Impact


Innovatie en persoonlijke klik

DOETINCHEM, 20080214 -- TNO Management Consultants gaat samenwerken met A&M ImpacT Internetdiensten BV uit Doetinchem. A&M ImpacT wordt technologiepartner van het Apeldoornse adviesbureau voor de ontwikkeling van geavanceerde, op maat gesneden webapplicaties. `We kunnen elkaar versterken.'

Als innovatief adviesbureau ondersteunt TNO Management Consultants organisaties bij veranderingen, maar het doet daarnaast veel onderzoek voor organisaties op het gebied van `Maatschappelijke Veiligheid' (brandweer, politie, IND, ministeries), `Zorg, Welzijn en Wonen' en `Sociale Zekerheid'. Het kan gaan om evaluaties van reorganisaties, of waarderingsonderzoeken onder medewerkers. Het bureau heeft behoefte aan een webapplicatie waarmee deze onderzoeken professioneel en efficiënt kunnen worden uitgevoerd.

Enquête-applicatie
De enquête-applicatie van A&M ImpacT is een instrument dat precies kan worden afgestemd op de wensen van klanten waaronder TNO. Met deze flexibele applicatie is het mogelijk om online een of meerdere enquêtes uit te zetten onder verschillende doelgroepen en personen. De resultaten zijn real-time en tussentijds te raadplegen, op grafische wijze te analyseren en te exporteren naar verschillende bestandsformaten.

Prima resultaten
`Wij hebben de mensen van A&M Impact ontmoet bij Zozijn, een klant van ons beide', vertelt Walter van den Nieuwenhuizen - teammanager van TNO Management Consultants. `We werkten daar samen aan de ontwikkeling van de digitale Balanced Score Card. Die samenwerking verliep erg goed. Er was een persoonlijke klik. Wij vinden dat als organisatie heel plezierig: samenwerken op basis van goede persoonlijke verhoudingen en vertrouwen. En doordat we regelmatig bij dezelfde soort klanten werken, kunnen we elkaar ook versterken. Wij verwachten van deze samenwerking opnieuw prima resultaten!'

A&M ImpacT
A&M ImpacT is specialist in het adviseren en ontwikkelen van innovatieve en gebruikersvriendelijke websites en webapplicaties. Al 10 jaar is het Doetinchemse bedrijf actief in de internetbranche. Inmiddels werkt A&M ImpacT voor meer dan 500 tevreden organisaties in verschillende branches.