NEN


Normalisatie levert MKB-bedrijf winst op

maandag 3 december 2007, 12:18

Begin november lanceerde NEN een nieuwe website speciaal gericht op ondernemers die behoren tot het Midden- en Klein Bedrijf. Op deze website, www.maakwinstmaaknormen.nl, worden MKB-ondernemers geïnformeerd over de mogelijke winst die normontwikkeling voor hun ondernemingen kan opleveren.

Ook MKB-ondernemers in de Medische Technologie behoren tot de doelgroep van de campagne. Dit komt ook tot uitdrukking in een gefilmde testimonial van de firma Lopital Nederland uit Oisterwijk. Naast Lopital geven ook andere MKB-ondernemers in een aantal filmpjes hun visie op de voordelen van deelnemen aan normontwikkeling.

Gratis voorlichtingsbijeenkomst
Op de website wordt toegelicht waarom deelname normontwikkeling ook voor het MKB een lucratieve investering is, maar aan ook bekende vooroordelen is aandacht geschonken. Wilt u door NEN geïnformeerd worden over de specifieke voordelen van normontwikkeling voor uw bedrijf? Of wilt u een gratis voorlichtingsbijeenkomsten bijwonen? Speciaal voor de zorgsector is op 14 februari 2008 een bijeenkomst.

Laten we een afspraak maken
Wilt u een afspraak maken over de mogelijkheden voor uw bedrijf? Neem dan contact op met Ineke ten Wolde, telefoon (015) 2690 146 of vul het contactformulier in.