Gemeente Zijpe


2008-02-19 Druk bezochte bijeenkomst Wonen, Welzijn en Zorg Bijeenkomst Wonen, Welzijn en Zorg

De bijeenkomst Samen werken aan Wonen, Welzijn en Zorg van 15 februari 2008 met professionele organisaties in de gemeente Zijpe is zeer geslaagd te noemen.

De organisaties zijn zeer actief met elkaar in gesprek geweest over wat er nu is, welke kansen er liggen en wat er verwacht wordt van de gemeente bij het verder versterken en ontwikkelen van Wonen, Welzijn en Zorg in de gemeente Zijpe.

Een greep uit de reacties van de deelnemers. "Goed dat er breed waarde wordt gehecht aan de discussie over het wonen, welzijn en zorg". "Moeten we méér doen", was dan ook de veel gehoorde reactie!

Alle organisaties hebben duidelijk op papier gezet wat zij concreet doen en wat er aan gedaan kan worden om die informatie beter naar elkaar uit te dragen.

De uitkomsten worden verwerkt in een tweede concept nota Wonen, Welzijn en Zorg Zijpe. Hierover zal een terugkoppeling plaatsvinden met de professionele organisaties, vrijwilligersorganisaties en belanghebbende ouderen in de gemeente Zijpe.

Medio mei 2008 willen wij van de vrijwilligersorganisaties en belanghebbende ouderen in Zijpe weten wat zij vinden van de tweede versie van de conceptnota Wonen, Welzijn en Zorg. Informatie over die bijeenkomst wordt spoedig bekend gemaakt.