Scania


2008-02-18

McDonalds neemt twee Scania trekkers in gebruik

Onlangs nam Daniël Spetter, DC manager van MLS B.V. uit Nijkerk, de sleutels van de eerste twee Scania's in hun wagenpark in ontvangst.

MLS B.V. is de logistieke dienstverlener van McDonalds en verzorgt onder andere de distributie naar alle McDonalds vestigingen in Nederland. De beide Scania R380 Highline trekkers zijn voorzien van de modernste motoren en voldoen aan de meest actuele milieu-eisen. Tegelijk mocht Pascal Rijnders, van het Ronald McDonald Kinderfonds, uit handen van Scania Account manager Marius Kwaak, een cheque van EUR 2.500,- in ontvangst nemen ter ondersteuning van hun sympathieke activiteiten. De voertuigen zijn afgeleverd door de Scania vestiging te Amersfoort.

MLS B.V. heeft, mede vanuit het oogpunt van duurzaam ondernemen, bewust gekozen voor de Scania R 380 LA 4x2 MNA met de Euro 5 motor. Het bedrijf kan in de steden milieuzones doorkruisen en wenst hier zonder beperkingen te kunnen opereren. Met de gekozen configuratie kan het bedrijf hieraan probleemloos voldoen.

In de 2e helft van dit jaar zullen er ook 2 bakwagens met gestuurde naloopas worden afgeleverd. Deze combinaties zullen net als de andere voertuigen 2 routes per dag rijden, gedurende 7 dagen per week. Samen met Scania wil MLS ervoor zorgen dat er optimaal gebruik wordt gemaakt van de maximale inzetbaarheid, betrouwbaarheid en het laagste brandstofverbruik.

MLS B.V. is een zelfstandige handelsonderneming die de gehele logistieke goederenstroom voor meerdere klanten, waaronder de 220 restaurants van McDonalds, verzorgt. MLS is zeven dagen per week, ook in het weekend en op feestdagen, operationeel. Vanuit het distributiecentrum in Nijkerk worden onder andere ook de ongeveer 80 BP tankstations beleverd. Sinds de oprichting in 1986 heeft MLS een snelle groei doorgemaakt. Inmiddels heeft de organisatie ruim 250 medewerkers in dienst.

McDonalds-332
Fotobijschrift: V.l.n.r.: Dhr Pascal Rijnders (Ronald McDonald Kinderfonds) ontvangt de cheque uit handen van Marius Kwaak (Scania Account manager). Verder: Daniël Spetter (MLS B.V.) en Alex van Veldhuizen (Scania Service manager).