Hoogheemraadschap Schieland en de Krimpenerwaard


Verkeersbesluit stremming vaarweg Hennipsloot-Rottemeren ter inzage

Het dagelijks bestuur heeft op 19 februari het 'ontwerpverkeersbesluit stremming sluis Zevenhuizense Verlaat' vastgesteld. Deze sluis is onderdeel van de recreatieve vaarwegverbinding tussen de Hennipsloot en de Rottemeren in de gemeente Zevenhuizen-Moerkapelle.

Het stremmen van deze sluis is noodzakelijk voor het treffen van herstelmaatregelen. De stremming is een gevolg van het tijdelijk afdammen van de sluis om deze herstelwerkzaamheden te kunnen uitvoeren. De stremming voor de recreatievaart duurt van 1 april tot 31 juli 2008 en zoveel korter als mogelijk of zoveel langer als noodzakelijk.

Voordat het dagelijks bestuur van Schieland en de Krimpenerwaard het verkeersbesluit definitief vaststelt, krijgt u de gelegenheid op het ontwerp te reageren.

U kunt het ontwerpbesluit inzien van 20 februari tot en met 1 april 2008. Dat kan via de website of tijdens kantooruren bij de receptie van Schieland en de Krimpenerwaard aan de Maasboulevard 123 in Rotterdam.

Schriftelijke reacties moeten worden gericht aan het dagelijks bestuur van Schieland en de Krimpenerwaard, Postbus 4059, 3006 AB te Rotterdam.

Voor het geven van een mondelinge reactie binnen de inspraakperiode kunt u tot en met 25 maart 2008 een afspraak maken. U kunt daarvoor contact opnemen met onze Klanteninformatie (010 - 45 37 372).

Bekijk het ontwerpverkeersbesluit (pdf) .