Time : 10:48:14
Date : 20 February 2008
Sender Name: KEYTRADE BANK

Keytrade Bank stelt u tot 21 maart 2008 de aankoop van beveks vooraan ¤ 0 Keytrade Bank presenteert haar nieuwe promotie. Na de Azur spaarrekening aan 3.75% en de lancering van de revolutionaire zichtrekening aan 3% (plus 5 eurocent per uitgevoerde verrichting), stelt Keytrade Bank aan haar cliënten voor om in fondsen te beleggen aan ¤ 0 in plaats van ¤ 9.95. Dit aanbod is geldig van 18 februari tot en met 21 maart 2008.

Gratis: De cliënt kan gratis in fondsen (beveks) beleggen onafhankelijk van de grootte van de transactie. Ter herinnering, de opening van een rekening is volledig gratis.

Keuze: Keytrade Bank verkoopt géén eigen fondsen. Dat garandeert een volledige onafhankelijkheid. Maar ze biedt toegang tot 500 topfondsen van bekende vermogensbeheerders (Carmignac, Crédit Agricole, Axa, ABN-Amro, BlackRock Merill Lynch,...), aan uiterst scherpe prijzen. Voor online tegoeden worden géén bewaarlonen of beheerskosten aangerekend . Dit aanbod is enkel geldig voor fondsen (beveks) die online verhandelbaar zijn via Keytrade Bank.

Gebruiksgemak: Dankzij een eenvoudige maar uitgebreide zoekrobot vindt u snel en gemakkelijk de fondsen die bij u passen.

Om deze actie te ondersteunen, biedt Keytrade Bank aan haar cliënten gratis toegang tot een "speeddating" sessie. Zo kunnen ze op een ludieke manier kennismaken met de fondsenuitgevers. Hoe werkt het? Gedurende 7 minuten proberen 6 belangrijke fondsenuitgevers het publiek te overtuigen van hun verschillende
investeringsmogelijkheden. Aan het einde van de presentatie zal de cliënt kiezen met wie hij de rest van de avond wil doorbrengen ... Deze eerste "speeddating" sessie zal op 11 maart 2008 plaatsvinden (inschrijven kan op de publieke site van Keytrade
Bank/support/infosession).

Ter herinnering :

Over Keytrade Bank

Keytrade Bank biedt een geïntegreerd aanbod van online beurs- en bankdiensten. Via éénzelfde platform profileert Keytrade Bank zich op de markt met zeer interessante prijzen; beursdiensten aan een 'discount' prijs, spaar- en verzekeringsproducten alsook bankdiensten met een lage kost.

Online beursdiensten: Keytrade Bank geeft toegang tot de merikaanse beurzen (NYSE, NASDAQ, AMEX, OTC-BB), de Canadese beurzen (TSX & TSX Venture), tot Euronext (Parijs, Brussel en Amsterdam) en to t de markten van Frankfurt, Milaan, Zurich, Madrid en Londen. Via het platform Keytrade Pro, krijgt u een rechtstreekse toegang tot Forex, Futures en CFD's (Contracts For Difference), markten die voorheen enkel toegankelijk waren voor professionele beleggers.

Online bankdiensten: Keytrade Bank biedt een totaalpakket van bankdiensten aan; zichtrekeningen, hoogrentende spaarrekeningen, termijnrekeningen, debetkaarten (Bancontact/MisterCash - Maestro - Proton) en kredietkaarten (Visa en AmericanExpress).

Keytrade Bank wil via haar site www.keytradebank.com de mogelijkheid bieden aan particuliere en institutionele beleggers om zélf hun bank- en beursverrichtingen te beheren via internet, ttz 24u/24, 7 dagen op 7.

Keytrade Bank is de eerste Belgische bank in Second Life en biedt aan 9 miljoen gebruikers van de virtuele wereld een geldconvertor aan die, in real time, de waarde van een bedrag in Linden Dollar (de officiële munteenheid van Second Life) in de munteenheid van hun keus toelaat te berekent (12 munteenheden beschikbaar).

Keytrade Bank maakt deel uit van de Groep Crédit Agricole, de eerste bancaire groep in Europa

Als bijlage en/of www.pressreleases.be een illustratie van deze actie.

CONTACT:
Thibault de Barsy, Sales & Marketing Director, Keytrade Bank. tel: +32 475 30 75 59, e-mail:
thibault.de.barsy@keytradebank.com

URL: http://www.keytradebank.com

Link to Press Release - FR Link to Press Release - NL Link to Press Release - UK