Ingezonden persbericht


PERSBERICHT Bird & Bird

Bird & Bird breidt mediapraktijk uit met Olaf Trojan

Vandaag maakt Bird & Bird de benoeming bekend van Olaf Trojan tot partner in de succesvolle mediapraktijk van dit kantoor. Trojan staat in Nederland bekend als een toonaangevende media-advocaat. Tot voor kort stond hij aan het hoofd van de procespraktijk van Simmons & Simmons. Hij wordt vergezeld door Michel Veltman, die eveneens beschikt over een ruime ervaring in het mediarecht.

Olaf Trojan staat bekend als een pragmatische en gedreven media-advocaat die dicht bij zijn cliënten staat. Tot zijn klantenkring mag hij verscheidene Tv-persoonlijkheden rekenen als ook dagbladuitgever AD NieuwsMedia. Met name de ervaring van Trojan met mainstream media vormt een waardevolle aanvulling op de sterk groeiende mediapraktijk van Bird & Bird.

Olaf Trojan, zelf in 1989 landskampioen met hockeyclub HDM, zal zich ook toeleggen op de uitbreiding van de vooraanstaande internationale sportpraktijk van Bird & Bird die cliënten als de UEFA en FIFA bijstaat.

De mediapraktijk van Bird & Bird maakt onderdeel uit van het Telecom, Internet en Media-team onder leiding van Marjolein Geus en Pauline Kuipers. Marjolein Geus, tevens co-managing partner van het Nederlandse kantoor van Bird & Bird in Den Haag, is zeer content met de komst van Olaf Trojan: "De Telecom- en Mediasector convergeert steeds verder. Met Olaf Trojan zijn we nog beter in staat onze cliënten in die sectoren te bedienen."

Ook Olaf Trojan is verheugd over zijn benoeming: "Bird & Bird is zowel in Nederland als internationaal één van de belangrijkste spelers in de telecom- en mediasector en beschikt over een zeer sterke client base. Ik zie er naar uit in deze professionele omgeving mijn mediapraktijk verder uit te bouwen."

Over Bird & Bird:

Bird & Bird is een internationaal full-service kantoor met een sterke focus op high-tech en gereguleerde sectoren zoals Telecom, Life Sciences, Energy, IT, Media, Aviation en Sport. Wereldwijd zijn meer dan 650 advocaten werkzaam op kantoren in Engeland, Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, Italië, Zweden en China. Het kantoor in Den Haag is in 2001 opgericht en is het snelst groeiende advocatenkantoor van Nederland. (Top 50 Mr. Magazine 2008)



Ingezonden persbericht