BedrijfsautoRAI

IVECO levert twee Stralis aan Brits Ferrari Challenge Dealer Team

(2/20/2008)
IVECO heeft twee nieuwe IVECO Stralis Active Space Super voertuigen geleverd aan het Ferrari Challenge Dealer Team in Groot-Brittannië. De voertuigen zullen gebruikt worden tijdens de winter (het test seizoen), om het âluxury lifestyle centreâ te transporten tijdens het Europese kampioenschap in 2008: âThe Ferrari Challenge Trofeo Pirelliâ.
De levering van deze twee erg specifieke Stralis trekkers bevestigen de prestigieuze rol van IVECO als officiële leverancier van commerciële voertuigen aan Ferrari Groot-Brittannië.

De beide vlaggenschepen zijn geleverd in het zwart met wit, om zo te passen bij de Ferrari Challenge trailers, die hoofdzakelijk zwart zijn en bedrukt zijn met de benaming Team Vertu Racing.

Eén trailer wordt gebruikt als ontvangstruimte. Deze trailer is dwars uitschuifbaar en creëert op die manier één grote ruimte die kan gebruikt worden voor ontvangst en dinerâs gedurende het race weekend. De trailer wordt getransporteerd door professionele chauffeurs van het Vertu Racing Team. De tweede trailer is opgebouwd als luxueus kantoor, met drie individuele kantoren voor het team en hun hoofdsponsors. Daarenboven is deze trailer voorzien voor het vervoer van een Ferrari F430 Challenge raceversie.

Het seizoen gaat van start in april 2008. Dan zal de Stralis reizen naar Europaâs meest beruchte race circuits, waaronder circuits in Frankrijk, Duitsland, Italië en Hongarije. Eén van de stops van de Stralis is ondermeer in Silverstone, de thuisbasis van het Britse Motor Racing en hoofdkwartier van het Ferrari Challenge Dealer Team GB.

The European Road Transport Show 2007