SAP

Business Objects lanceert BusinessObjects XI 3.0

Eerste volledig geïntegreerde kennisplatform.

Bilthoven - 13 februari 2008 - Business Objects, een SAP organisatie (NYSE: SAP) en leverancier van oplossingen op het gebied van business performance optimalisering, lanceert vandaag BusinessObjects(TM) XI 3.0. Als een enkel enterprise-scale platform, doorbreekt BusinessObjects XI 3.0 de grenzen van traditionele business intelligence (BI). Het kennisplatform zorgt ervoor dat alle mensen verbonden met een organisatie toegang krijgen tot de informatie die zij nodig hebben om te excelleren. Toegang tot de juiste informatie maakt werknemers productiever, partners en leverancier effectiever en klanten meer tevreden en loyaler. BusinessObjects XI 3.0 maakt het voor organisaties mogelijk om dit prestatie voordeel aan te wenden.

"Ik verwacht dat BusinessObjects XI 3.0 onze organisatie nieuwe inzichten brengt en een verbeterde besluitvorming," aldus Yvonne Jones, manager van data management bij Unisys, een vooraanstaand internationaal bedrijf op het gebied van IT services en technologie. "Onze werknemers hebben nu toegang tot uitgebreide BI mogelijkheden, waar en wanneer ze deze nodig hebben".

Klik hier voor het volledige Engelstalige bericht.

Over Business Objects

Als een onafhankelijke business unit binnen de SAP Group, verandert Business Objects de manier van werken door het verbinden van mensen, informatie en bedrijven. Samen met één van de sterkste en meest diverse partner netwerken uit de industrie, biedt het bedrijf business performance optimalisering aan klanten over de hele wereld en in alle grote industrieën, inclusief aan financiële dienstverleners, retail, consumer-packaged goods, gezondheidszorg en aan de publieke sector. Met open, heterogene applicaties op het gebied van governance, risk en compliance; enterprise performance management; business intelligence; en door middel van global consulting en opleidingen, stelt Business Objects bedrijven van alle grootten in staat om het gat te dichten tussen business strategie en de uitvoering.

Over SAP

SAP is wereldwijd marktleider in bedrijfssoftwareoplossingen. Met deze oplossingen bedient SAP zowel kleine en middelgrote bedrijven als grote internationale ondernemingen. Met behulp van oplossingen van SAP verbeteren bedrijven overal ter wereld hun relaties met klanten en partners, stroomlijnen zij hun bedrijfsvoering en bereiken zij aanzienlijke efficiencyverbeteringen binnen hun toeleveringsketens en bedrijfsprocessen. SAP NetWeaver, het open integratie- en applicatieplatform voor op webservices gebaseerde applicaties, vormt hiervoor de basis. SAP heeft momenteel 25 branchespecifieke oplossingen voor markten variërend van high tech industrie en retail, tot overheidsinstellingen en financiële instellingen. Op dit moment gebruiken meer dan 43.400 bedrijven verspreid over meer dan 120 landen software van SAP. Het totale aantal SAP installaties is wereldwijd gestegen tot boven 100.600. SAP heeft dochterondernemingen in meer dan vijftig landen. Het bedrijf is genoteerd aan een aantal beurzen, waaronder de beurs van Frankfurt en de NYSE onder het symbool 'SAP'. Bezoek ook: www.sap.com/community/netherlands


* SAP definieert het begrip 'bedrijfssoftware' als oplossingen voor Enterprise Resource Planning (ERP) en bijbehorende applicaties, zoals Supply Chain Management (SCM), Customer Relationship Management (CRM), Product Lifecycle Management (PLM) en Supplier Relationship Management (SRM).

---