InQuest opent vestiging in Den Bosch

20/02/2008 14:45

InQuest BV

InQuest BV, marktleider in werving & selectie en Interim professionals binnen inkoop en logistiek, heeft in februari een nieuwe vestiging in Den Bosch geopend. Met deze regionale vestiging richt de organisatie zich in het bijzonder op opdrachtgevers in de provincies Noord Brabant, Limburg, Zeeland en Gelderland. De uitbreiding is een strategische zet als gevolg van de toenemende vraag naar inkoop en logistieke professionals. InQuest is marktleider en gespecialiseerd in de inkoop en logistieke posities. Daarbij werkt de onderneming op een onderscheidende manier samen met haar opdrachtgevers en kandidaten aan het behalen van snellere, betere en meer duurzame resultaten.

"De opening van onze nieuwe vestiging in Den Bosch is een bewuste keuze", aldus Peter Kamphuys, directeur InQuest BV. "Door de toenemende professionalisering en verandering binnen inkoop- en logistieke organisaties, hebben we besloten om naast Den Haag en Antwerpen een extra vestiging te openen, om zo onze opdrachtgevers en onze kandidaten beter van dienst te zijn."

In de regio Zuid Nederland werkt InQuest naast het lokale MKB ook voor Bavaria, Bosch Rexroth, Essent, Masterfoods, Sabic Innovative Plastics.

InQuest Werving & Selectie in Den Bosch is telefonisch bereikbaar op 073-6230440.
Kijk voor meer informatie op www.inquest.nl.

Voor meer informatie:
Gijs Wilmink
Consultant Werving & Selectie

InQuest BV
Helftheuvelweg 11
5222 AV Den Bosch
Telefoon: +31 (0) 73 6230077
Mobiel: +31 (0) 654 941881
Email: wilmink@inquest.nl

http://www.inquest.nl