Ingezonden persbericht


Aladdin: Triple P uitgeroepen tot best presterende eSafe-partner

IJsselstein, 21 februari 2008 - Triple P is door Aladdin uitgeroepen tot best presterende en snelst groeiende eSafe-partner in Nederland. Triple P wist haar omzet ten op zichte van 2006 te verdubbelen. De prijs voor Beste Reseller nam Triple P in ontvangst tijdens het Aladdin Partner Event in München (Duitsland). Triple P in Vianen is een toonaangevende ontwerper, bouwer, leverancier en beheerder van ICT-oplossingen.

Piet van der Pijl, productmanager bij Triple P: "Wij zijn erg blij met deze prijs. eSafe is voor Triple P een heel belangrijk beveiligingsproduct. De kracht van deze gecentraliseerde oplossing zit 'm in de eenvoud. Onze klanten zien dat ook, dat blijkt wel uit de uitzonderlijke verkoopcijfers. Deze prijs beschouwen wij dan ook als een bekroning van onze vruchtbare samenwerking met Aladdin."

eSafe biedt content security-oplossingen in de breedste zin van het woord, die met verschillende modules uitgebreid kunnen worden. Met de NitroInspection-technologie inspecteert eSafe alle webcontent. Dit betekent dat niet alleen gedownloade bestanden worden gecontroleerd, maar ook alle HTML-pagina's en afbeeldingen die een gebruiker bekijkt. Zo beschermt eSafe tegen spyware en andere kwaadaardige code.

Verder blokkeert eSafe spam op een effectieve manier. Door de rapportagefunctionaliteit van eSafe hoeven beheerders zich niet langer bezig te houden met spammanagement en kunnen gebruikers zelf hun spam beheren door te kiezen welke berichten zij wel of niet wensen te ontvangen. eSafe conformeert e-mail aan RFC-standaarden en biedt met het applifilter ook bescherming op applicatieniveau.

Voor meer informatie over eSafe kijk op http://www.aladdin.com/esafe/default.aspx.

Over Triple P
Triple P (Other OTC: TPPPF) ontwerpt, bouwt, levert en beheert ICT-oplossingen die op een efficiënte manier bijdragen aan de infrastructurele uitdagingen van organisaties. Het voortdurend verbeteren van de ICT-omgeving van onze klanten is waar Triple P voor staat. De drie p's - people, performance en partnership - vormen de basis voor langdurige, succesvolle relaties met onze klanten.