Ingezonden persbericht


Programmering HPC Winterfestival compleet

En HPC presenteert nieuwe oefenvoorzieningen

Net als vorig jaar heeft het HPC besloten om de winter door te komen met een muziekfestival waar vele locale bands / acts weer graag aan mee doen. De programmering is verspreid door het gehele gebouw van het Haags Pop Centrum met overal wel iets te vinden voor ieders gading. De complete line-up is als volgt:

Spaceboy Matty Ros, Lèp Dansuh, Punkture 89, The Saturnine, Tightladyshy A.k.a TLS, Jin'Ai, Silver, Hiphop DJ Flex, Jimmy-G, Aight HipHop Showcase, Bagga Bownz, Sarzmatics, Mistaa, David, Ollrounder, Eastcorner, Enna-Dre, Dynax, Ricks, Foof, Duce Young Bullit, Freestyle, Cecile Morel, Andrew Flett, Tino, Diftong, Stephna, The Weak and the Strong, Lukas Batteau, Winnie Harhuis, Jeroenorama, SuperMarijke, Wim Akkermans, Channah, Sound of Amnesia, Jua, Leo Gstrein, N.O.T.E., Gruber, Natha Lee, Mohcain, DBS, Mistik (graffiti artiest), Benny Blanco (bboy/breakdancer)

3VOOR12 Den Haag verzorgt net als vorig jaar een winters buitenpodium waar akoestische optredens voorop staan. De line-up voor het buitenpodium is:

Squirrel and the Hazelnuts, Daniël Sensit en Naked. (Helaas konden de bands So What en Late Night Evening Prostitutes niet komen, maar hiervoor in de plaats komen twee nader aan te kondigen acts.)

Voor mensen die de avond nog te kort vinden is er verder op in de Bazart de officiële afterparty met Naem (etno-step) en de gastheren van deze avond: de Dirty Agga Crew. De entree is slechts ¤ 3,50 vandaar dat de naam voor de afterparty 'Cheapstep' is.

Tijdens het HPC winterfestival worden tevens de nieuwe oefenvoorzieningen aan het publiek gepresenteerd. De afgelopen maanden is het HPC door de gemeente Den Haag, afdeling Cultuur en Fonds 1818 in de gelegenheid gesteld een groot deel van de oefenapparatuur aan de passen en te vernieuwen. Hierdoor kan het HPC de nieuwste muziekapparatuur aanbieden voor bands, acts en DJ's.

Datum: Zaterdag 23 februari
Locatie: HPC, Burgemeester Hovylaan 12, Loosduinen Tijd: 16.00-01.00 uur
Toegang: Gratis!
Voor meer info check www.haagspopcentrum.nl

Locatie afterparty: Bazart, Loosduinsekade 725
Tijd: Vanaf 23.00 uur
Toegang: ¤ 3,50
Voor meer info check www.bazart.nl

Noot voor de redactie /

Ingezonden persbericht