Drankje zoekt gezicht

15/02/2008 10:52



Canadian Red



Het in 2006 gelanceerde luxe cranberrysap Canadian Red is voor zijn volgende reclamecampagne hard op zoek naar het nieuwe gezicht. En waar kun je beter een topmodel scouten dan op de ModelConvention, het event voor aanstormende modellen, dat Model Scouts Network op 23 februari a.s. organiseert? Tijdens dit evenement, maakt Canadian Red haar keuze uit de maximaal 1.000 deelnemers die zich presenteren aan professionals uit de internationale modellenindustrie. Tijdens deze conventie, die wordt gehouden in het World Forum Convention Center in Den Haag, zal Canadian Red 15 kandidaten selecteren. Uit deze kandidaten wordt een aantal potentiële kanshebbers uitgenodigd voor een test-shoot die in het voorjaar plaatsvindt.

Hip & healthy
Een vakjury met actrice en stijlicoon Hanna Verboom, Bastiaan van Schaik (AvantGarde), Thijs Willekes (Looking Good), Robert van der Sanden (Glossy) en Kim Querfurth (Sp!ts) zal op basis van de test-shoot beslissen welke kandidaat uiteindelijk het nieuwe gezicht wordt van Canadian Red en een hoofdrol gaat spelen in de nieuwe campagne van najaar 2008. Kandidaten kunnen zich opgeven voor de ModelConvention via www.modelscoutsnetwork.com.

Canadian Red brand-manager Vincent van Dijk: "Canadian Red is een hip & healthy drankje. Het model dat wij zoeken moet dit absoluut uitstralen. Het is niet belangrijk of het een jongen of meisje is, maar wel of het model er fris en fit uitziet. Daarnaast is Canadian Red stijlvol, sexy en fashionable, dus dit zijn ook zaken waar de jury als uitgangspunt neemt. Als de campagne aanslaat, dan bestaat de mogelijkheid dat hij ook internationaal wordt ingezet."

Model Scouts Network
Model Scouts Network is een onafhankelijke organisatie die jongeren in de leeftijd van 14 tot 35 jaar, met de ambitie om fotomodel te worden, door middel van conventions in contact brengen met 's werelds meest vooraanstaande en betrouwbare modelmanagement-agentschappen. Het team achter Model Scouts Network bestaat uit: topmodel Mariana Verkerk (onder meer bekend als catwalk coach en jurylid) en Mauritz Briët (voormalig model en televisieproducent). De eerste Europese ModelConvention wordt georganiseerd in samenwerking met AvantGarde. Topstylisten en Hair- & Make-up artists geven seminars. Tijdens het evenement zijn ook VJ scouts aanwezig om nieuw talent te zoeken voor TMF.

Beautydrankje
Canadian Red is inmiddels verkrijgbaar bij de betere horeca en speciaalzaak Gall & Gall. Het drankje heeft een ware cranberryrage ontketend in Nederland. Anders dan de meeste cranberrysappen wordt Canadian Red gemaakt uit puur cranberrysap. Cranberry's staan bekend om hun positieve effecten op de gezondheid. De anti-oxidanten helpen bovendien het verouderingsproces tegen te gaan, waardoor Canadian Red gezien wordt als hèt beautydrankje. Canadian Red wordt ijskoud gedronken, puur of in de mix met wodka.





http://www.modelscoutsnetwork.com