Ingezonden persbericht



---





PERSBERICHT

ECCO trapt op 23 februari af in de Pieter Vreedestraat

Tilburg/Den Haag, 22 februari 2008 - Op zaterdag 23 februari a.s. is de aftrap voor de nieuwe ECCO shop aan de Pieter Vreedestraat. De opening van de schoenenwinkel zal dan een feit zijn.

Over de hele wereld staat ECCO bekend als een merk met een lange traditie. De schoenen hebben hun bekendheid verkregen dankzij de kwaliteit, de perfectie, de duurzaamheid en het comfort. Voor de heer B. Stroeken, eigenaar van de winkel en Tilburger van origine, is dit een van de redenen om juist dít merk te voeren.

Stroeken: 'ECCO is het tweede schoenenmerk van de wereld. De schoenen voldoen aan alle eisen qua comfort en daarbij is de prijs/kwaliteit verhouding goed. Vaak zie je klanten terug komen, wanneer ze eenmaal schoenen van ECCO gedragen hebben. Dan willen ze niet anders meer.' Dit is overigens ook de filosofie achter het ontstaan van dit merk. De Deense oprichter meende dat de schoen zich moet aanpassen aan de voet, en niet andersom. Deze gedachte betekende de geboorte van een wereldmerk.

ECCO onderscheidt zich niet alleen door kwaliteit, het merk houdt ook rekening met het milieu. Zo wordt bijvoorbeeld bij de productie gekeken naar de impact op het milieu, en de schoenendozen bestaan uit 100% gerecycled papier.

Stroeken is blij met de locatie van zijn winkel in de Tilburgse binnenstad. 'Ik verwacht dat de Pieter Vreedestraat de doorloop zal zijn van de binnenstad naar het Pieter Vreedeplein. Daarbij ligt onze winkel vlak bij de parkeergarage en de fietsenstalling. Deze omstandigheden zijn natuurlijk altijd goed voor de klandizie,' aldus Stroeken.

Openingsacties van ECCO zijn te verwachten op de officiële openingsdag van het Pieter Vreedeplein en de Pieter Vreedestraat, op 19 maart a.s.

Het laatste nieuws
Kijk voor het laatste nieuws rondom de opening, de activiteiten daaromheen en acties in uw (plaatselijke) krant of surf naar www.hetnieuwegezichtvoor.nl.

Nog 25 dagen tot de opening. En dan zult u het beleven, het nieuwe gezicht leeft, bruist! Het is er voor u!

Kijk voor de laatste informatie op www.hetnieuwegezichtvoor.nl.

einde bericht | 22 februari 2008

Bouwfonds MAB Ontwikkeling CVG BV
Lisette Vermeulen, woordvoerder namens Bouwfonds MAB Ontwikkeling t. 06 5351 8997
e. liver@orange.nl
i. www.pietervreedeplein.com


---- --