Ingezonden persbericht


DEN HERDENBERGHER
Grand Café, Oosteinde 32, Hardenberg

Persbericht

'PIANOHOUSE' ZATERDAG IN HERDENBERGHER

Hardenberg -, The Pianohouse kom zaterdag aanstaande (23-02) weer in Den Herdenbergher aan het Oosteinde in het centrum van Hardenberg. Een feest waar half Hardenberg voor in de rij wil staan want de laatste optredens van deze wervelende act leverde steevast een bomvolle zaal op. Dolle pret als The Pianohouse in huis is.

De muzikanten houden op ieder moment 'feeling' met het publiek. Speciale Pianohouse-bierviltjes dienen als verzoekaanvragers. Ze worden massaal op de twee gouden vleugels gedeponeerd waarna de indiener op zijn /haar wenken wordt bediend. Zelf meezingen of meespelen mag ook.

The Pianohouse werd eind 2005 opgericht door Ernesto Oosthuizen.Als singer-songwriter, zichzelf begeleidend op de piano won hij in 2001 de Grote Prijs van Nederland. Amerikaanse pianobars fascineerden hem. De entertainende pianist, flexibel inspelend op sfeer door het honoreren van verzoeknummers moest de basis zijn van zijn eigen Hollandse concept. Audities leverden het gewenste resultaat: 4 pianisten,2 bassisten en 2 drummers vormen nu met Ernesto het ijzersterke collectief 'The Pianohouse'. Een groep gelouterde professionele muzikanten, vakkundig ondersteund door bas en drums. Meer informatie is te lezen op www.poppodium.nl. Einde Persbericht