Online magazine Tuinmeubelgids.nl gelanceerd


HEEZE, 20080223 -- Op 22 februari 2008 is Tuinmeubelgids.nl van start gegaan. Tuinmeubelgids.nl is het eerste online magazine dat specifiek is gericht op de tuinmeubelbranche.

Op de website is interessante informatie te vinden over de tuin en tuinmeubelen. Zo zijn er artikelen en nieuwsberichten te vinden over onder andere de laatste tuinmeubel trends zoals wickers, loungemeubelen en natuursteen. Ook zijn er handige onderhoudstips te vinden over bijvoorbeeld het onderhouden van buitenkeukens en behandeling van teakhouten meubelen.

De zoektocht naar een geschikte tuinmeubelspeciaalzaak in de regio wordt nu wel heel gemakkelijk; Tuinmeubelgids.nl beschikt over een uitgebreide database met tuinmeubelspeciaalzaken, overzichtelijk weergegeven per provincie. Ook een evenementenkalender ontbreekt niet; het startpunt voor een lekker dagje uit.

Op Tuinmeubelgids.nl staat de bezoeker centraal; ieder artikel en nieuwsbericht kan verrijkt worden met reacties. Ook de mogelijkheid tot het insturen van een artikel of nieuwsbericht ontbreekt niet. Ervaring met een tuinmeubelspeciaalzaak? Deel deze met andere bezoekers van Tuinmeubelgids.nl.

Tuinmeubelgids.nl is een uitgave van Duisters Media.





Ingezonden persbericht