Gemeente Medemblik

Gabberweek zoekt vrijwilligers

Met ruim tweeduizend deelnemers en 430 activiteiten zal van 25 t/m 29 februari 2008 de grootste Gabberweek tot nu toe plaatsvinden. Om al de activiteiten in goede banen te leiden en de kinderen uit de drie gemeentes een topweek te bezorgen zoeken wij vrijwilligers. De Gabberweek is een kinderproject voor kinderen in de leeftijd van 6 t/m 12 jaar uit de gemeenten Medemblik, Opmeer en Andijk (stad Medemblik en Andijk doen dit jaar voor het eerst mee).

Wat houdt vrijwilliger van de Gabberweek in?
De Gabberweek organiseert activiteiten op het gebied van recreatie, educatie, sport en creativiteit. Voorbeelden van activiteiten zijn rondleiding in het AZ stadion, zwemmen, knutselen, musea bezoeken, voetbal toernooi, politie, etc. Als vrijwilliger ondersteun je de activiteitenhouders, organisaties bij het geven van een activiteit. Tevens is er ook de mogelijkheid dat jezelf verantwoordelijke ben bij een activiteit.

Helpen bij een activiteit ziet er kort gezegd als volgt uit:
- Kinderen ontvangen

- Activiteit uitleggen

- Activiteit draaien

- Chips en limonade uitdelen

- Kinderen klaarmaken voor vertrek

- Opruimen

Wat biedt de Gabberweek jou?
Vele vrijwilligers noemen de Gabberweek de leukste week van het jaar dit omdat er naast het draaien van activiteiten veel ruimte is voor gezelligheid. Wat krijg je voor je inspanning van de Gabberweek terug:

- Een gezellige week

- Ervaring opdoen met het vrijwilligerswerk
- Studiepunten

- Mogelijkheid tot lekker eten (ontbijt, lunch en diner)
- s avonds met zn allen gezellig napraten

- Op vrijdag 29 februari een eindfeest voor alle vrijwilligers
- Wil jij helpen als vrijwilliger van de leukste week van het jaar, geef je dan nu op!!!

Wat willen wij van jou weten: Naam, adres, woonplaats, telefoon, e-mailadres, leeftijd en eventueel je voorkeur voor activiteiten. Heb je al eens vaker meegeholpen met de Gabberweek.

Meer informatie
Opgeven kan via een e-mail naar: vrijwilligersgabberweek@gmail.com of kijk op de website van Gabberweek, www.gabberweek.nl.