Gemeente Dordrecht


Persbericht
Fase één Haaswijkweg over twee weken klaar
De werkzaamheden op de Haaswijkweg-West tussen de kruising Noordhoevelaan en het Reewegpad worden vrijdag 22 februari afgerond. Hierna start de gemeente direct met fase twee, het gedeelte tussen de Rechte Zandweg en het Reewegpad.

Vanaf maandag 25 februari wordt de Haaswijkweg tussen de Rechte Zandweg en het Reewegpad afgesloten voor verkeer. Het verkeer wordt tijdens de afsluiting omgeleid via het Reewegpad. De woningen aan de Haaswijkweg zijn tijdens de afsluiting alleen te voet bereikbaar. Bewoners is gevraagd hun auto's niet bij de woning of op de rijbaan te parkeren.

Sluipverkeer en hardrijden tegengaan
Met de herinrichting van de Haaswijkweg wil het college het beeld en het karakter van de straat verbeteren. Ook wil het college door het éénrichtingsverkeer, het verbreden van de rijbaan en het aanbrengen van attentievlakken, sluipverkeer en hardrijden tegengaan.

Om de weg bereikbaar te houden worden de werkzaamheden gefaseerd uitgevoerd. Actuele informatie over de afsluiting en omleiding is te vinden op www.dordrecht.nl/wegafsluitingen

Dordrecht, 8 februari 2008
Redactie
Moniek van Herk
Communicatie

telefoon (078) 639 61 60
Informatie
Moniek van Herk