Deelgemeente Kralingen-Crooswijk Rotterdam

Kinderen hoeven zich in de voorjaarsvakantie niet te vervelen

Op maandag 25 en dinsdag 26 februari zijn zes- tot en met twaalfjarigen van harte welkom bij de SKVR om te komen dansen, toneelspelen of muziek maken.

De dag begint om 10:00 uur en om 15:30 uur mogen alle papas, mamas, broers en zussen naar een spetterend optreden komen kijken! De jonge deelnemers aan de workshops muziek en dans presenteren aan het eind van de dag samen. Dit jaar vinden de workshops plaats in de mooie studios in het World Music & Dance Centre (WMDC), Pieter de Hoochweg 125.
Inschrijven kan via www.skvr.nl of door te bellen naar 010-4361366. Het is belangrijk je tijdig op te geven en niet pas op de dag zelf. De kosten zijn 19 euro per dag, betalen kan op de dag zelf met pin of contant. Voor drankjes en wat lekkers wordt gezorgd. Kinderen moeten wel zelf een lunchpakketje meenemen.

Discipline: Theater
Dagen en leeftijden:
Maandag 25 februari: kinderen van 9 t/m 12 jaar Dinsdag 26 februari: kinderen van 6 t/m 8 jaar

Discipline: Dans
Dagen en leeftijden:
Maandag 25 februari: kinderen 6 t/m 8 jaar Dinsdag 26 februari: kinderen 9 t/m 12 jaar

Discipline: Muziek
Dagen en leeftijden:
Maandag 25 februari: kinderen 6 t/m 8 jaar Dinsdag 26 februari: kinderen 9 t/m 12 jaar

Routebeschrijving
Het WMDC is goed te bereiken met het openbaar vervoer. Vanaf Centraal Station: Tram 8, halte Westzeedijk. Pieter de Hoochweg inlopen, het WMDC zit aan de linkerkant. Of Metro Erasmuslijn naar Beurs en daar overstappen richting Coolhaven (Calandlijn). Vanaf Coolhaven de brug oversteken en naar de rotonde lopen, daar zit het WMDC op de hoek.Het WMDC is ook met de auto te bereiken, wel betaald parkeren.