Gemeente Valkenswaard

Inrichting openbaar gebied rondom Haageinderhof

Inrichting openbaar gebied rondom Haageinderhof

Nu het nieuwe appartementencomplex "Haageinderhof" op de hoek Haagstraat, Willibrorduslaan en Hertog Ottostraat gereed is, gaat de gemeente Valkenswaard de openbare ruimte rondom het complex definitief inrichten.

In de periode van 25 februari tot en met 31 maart aanstaande zullen trottoirs worden aangelegd aan de voorzijde van het appartementencomplex (= zijde Willibrorduslaan) en aan de achterzijde, tussen de nieuwbouw van basisschool De Dorenhagen en het appartementencomplex. In dezelfde periode worden 12 openbare parkeerplaatsen aangelegd in de Hertog Ottostraat. De bewoners van Haageinderhof hebben eigen parkeergelegenheid in de kelder onder het gebouw. Direct ná de herinrichting van de bestrating wordt ook de beplanting aangebracht. In de omgeving van het complex komen een aantal bomen (zuilvormige iepen en enkele valse Christusdoorns) en groenblijvende heesters.

Over de definitieve inrichting van het gebied is vooraf overleg gevoerd met de direct omwonenden. De bewoners van het appartementencomplex en van de Hertog Ottostraat zijn onlangs per brief geïnformeerd over de uitvoering van de werkzaamheden.

Met vragen over het voorgaande kunt u terecht bij de heer C. Dekkers van de afdeling Leefomgeving, telefoonnummer 040-2083634.