Generali

Doorn Verzekeringen en Berends & Slump winnaars van de Generali Quiz op het NVA congres `Ruimte om te ondernemen'

De eerste prijs van de Generali Quiz over ondernemers en het Generali Ondernemersprogramma gaat naar de heer H.F. Doorn van Doorn Verzekeringen uit Haarlem. Om de 10 van Doorn kon niemand heen. De tweede prijs gaat naar de heer Berends van Berends & Slump uit Twello, die met een `snelle' 9 een zeer goede tweede is.

NVA Congres
Het NVA congres van 14 februari jl. is goed bezocht. Speciaal voor deze dag heeft Generali een quiz ontwikkeld die aansloot bij het thema van het congres 'Ruimte om te ondernemen'. De tien meerkeuze vragen gingen met name over ondernemers, hoe staat het met hun pensioen, inkomen en levensverzekeringen en het Generali Ondernemersprogramma. Op deze manier hebben veel bezoekers hun parate kennis getest. Met een gemiddeld cijfer van 7,88 zijn de resultaten uitstekend. Voor het `eindklassement' telt zowel het aantal goede antwoorden als de tijd mee.

De prijzen
De eerste prijs bestaat uit een 1-uurs training in een Flight Simulator op Schiphol-Oost en een 3-gangendiner in Restaurant De Jonge Dikkert in Amstelveen voor 2 personen. De tweede prijs is de 1-uurs training in een Flight Simulator op Schiphol-Oost voor 2 personen. De prijsuitreikingen gebeuren uiteraard feestelijk en persoonlijk aan het adres van de winnaars.

Foto: De eerste prijswinnaar van de Generali Quiz NVA congres de heer H.F. Doorn van Doorn Verzekeringen.

Over Generali
Generali verzekeringsgroep nv is sinds 1870 actief op de Nederlandse verzekeringsmarkt. In die ruim 135 jaar is Generali uitgegroeid tot een vooraanstaande pensioen- en inkomensverzekeraar voor ondernemers, ondernemingen en particulieren. In het belang van een optimale dienstverlening werkt zij daarbij samen met het professionele intermediair. Generali onderscheidt zich door een persoonlijke service, betrokken opstelling en accurate administratie. De ruim 450 deskundige medewerkers bepalen het succes van de organisatie. Generali maakt als zelfstandige en solide verzekeraar deel uit van de wereldwijd opererende Generali Group. Eén op de vier Europeanen heeft ten minste één verzekering ondergebracht bij de Generali Group. Meer informatie over Generali vindt u op: http://www.generali.nl/

Publicatiedatum: 25-02-2008

© Generali verzekeringsgroep 2008