Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Maastricht, 25 februari 2008

Vliegende start Baanbrekend Limburg

BaanbrekendLimburg.nl, de nieuwste en snelst groeiende vacaturesite van Limburg, maakt een vliegende start. Een maand na de lancering zijn ruim 150 vacatures op de site geplaatst, staat de teller van het aantal pageviews op ruim 21.000 en zijn samenwerkingscontracten gesloten met Wiertz Personeelsdiensten, de AB Limburg en Interim Groep.

"Onze bekendheid in de markt groeit," zegt initiatiefnemer André Ansems. "We gaan een paar stappen verder dan onze collega's/concurrenten. We willen méér zijn dan een podium voor het plaatsen van vacatures. We bieden toegevoegde waarde aan sollicitanten en bedrijven of instellingen bij het invullen van openstaande vacatures. We organiseren bijeenkomsten. Die aanpak slaat aan."

Komende woensdag 27 februari houdt Baanbrekend Limburg in Sittard een eerste ontbijtsessie voor ondernemers en personeelsmanagers. Naast veel ruimte voor netwerken houdt algemeen directeur Henk Visser van Hospitality Consultants een inleiding. Hij gaat onder meer in op de situatie op de Limburgse arbeidsmarkt.

Meer informatie staat op www.baanbrekendlimburg.nl

EINDE PERSBERICHT