Ryanair


---

25.02.08

Ryanair.com Opnieuw Bereikbaar

DE TERUGKEER VAN EUROPA'S LAAGSTE TARIEVEN

Ryanair, Europa's largest low fares airline, heeft vandaag aangekondigd dat de opwaardering van de reserveringsmachine van haar website een dag voor planning is gecompleteerd. Ryanair.com is opnieuw bereikbaar met de garantie van de laagste tarieven op 633 routes in Europa.
David Gering, Ryanair's Commercieel Directeur voor de Benelux, zei vandaag:
"Onze nieuwe reserveringswebsite is, zoals onze vluchten, binnen budget en voor schema aangekomen. Ryanair bedankt haar klanten voor hun geduld gedurende deze overgangsperiode en kijkt eropuit om prijzen te breken met onze laagste tarieven en gegarandeert geen brandstoftoeslag."
"De nieuwe, verbeterde reservingsmachine maakt het mogelijk om miljoenen extra passagiers te verwelkomen en om dubbel zo groot te worden met 100 miljoen passagiers per jaar."
"We verwachten dat we in de komende dagen nog enkele kleine zaken zullen moeten verbeteren. We vragen passagiers om ons trouw te blijven ingeval er een technische storing optreedt. Dinsdag zal Ryanair 1 miljoen tickets vrijgeven op geselecteerde routes over geheel Europa voor slechts 1 cent inclusief belasting en kosten. Om één van deze miljoen tickets aan 1 cent te bemachtingen is het noodzakelijk dat je op dinsdag Ryanair.com bezoekt."