Evangelische Omroep

PERSBERICHT
25 februari 2008

EX IDOLS-FINALIST ANGELIQUE EN KEES KRAAIJENOORD ZINGEN SPECIAAL DUET VOOR WAAROM PASEN?

DOORN Vandaag brengt Waarom Pasen? een nieuwe song met bijbehorende videoclip uit. Henk Pool, bekend van teksten voor Marco Borsato en Ralph van Manen, schreef het lied Man van Nazareth . Angelique (ex Idols-finalist) en Kees Kraaijenoord zongen het nummer in. De gratis download van de song met bijbehorende videoclip, de backing track (alleen muziek) en de bladmuziek staat op www.waarompasen.nl/actie.

Waarom Pasen?
Waarom vieren we Pasen? Veel mensen hebben daar geen idee van. Om die reden organiseren de makers van Waarom Kerst? de nieuwe actie Waarom Pasen? Het doel blijft onveranderd: kerken en gemeenten, door middel van producten, tips en dus ook downloads, ondersteunen bij de opzet van hun eigen paasacties. Centraal bij Waarom Pasen? staat een prachtige DVD/booklet over het leven van Jezus Christus. Bijzonder om als cadeau weg te (laten) geven.

Nummer 1
Al eerder heeft Agapè met succes de Jezus-film beschikbaar gemaakt als podcast via www.iJesus.nl. Direct na het uitbrengen van deze podcast heeft de film een aantal weken op nummer 1 gestaan bij iTunes in de rubriek religie.

Organisaties
Waarom Pasen? is een initiatief van de makers van Waarom Kerst? en wordt door verschillende organisaties gedragen: Stichting Agapè, GMI Music, Alpha-cursus Nederland, Nederlands Bijbelgenootschap, Evangelische Omroep en de Internationale Bijbelbond.


---

Noot voor de redactie,

Evangelische Omroep