Ingezonden persbericht


Aert Korteweg aangesteld als Commercieel Directeur Sitel voor regio Italië, België, Nederland en Scandinavië.

Eindhoven ­ Sitel, wereldwijd een leider in Business Process Outsourcing (BPO) heeft Aert Korteweg aangesteld als Commercieel directeur voor de regio Italië, België Nederland en Scandinavië.

Korteweg was sinds augustus 2006 interim Managing Director van Sitel Nederland en daarvoor Vice President Global Sales voor de Technology en Consumer Electronics markt. Voor hij begin 2004 bij Sitel in dienst trad bekleedde hij diverse internationale management posities in de contact center en fullfillment branche onder andere bij Sykes en bij de McQueen Group.

Over Sitel
Sitel is wereldwijd een leider in Business Process Outsourcing (BPO). Het bedrijf voorziet in de behoefte aan customer care en transactie verwerking van klanten met 67.000 werknemers in 27 landen. Sitel levert oplossingen van wereldklasse, vanuit on-shore, nearshore en offshore locaties via ruim 155 vestigingen verspreid over Noord Amerika , Zuid Amerika, EMEA en Azië. Met onderscheidende diensten levert het bedrijf haar afnemers strategisch inzicht, schaalgrootte en diversiteit in aanbod teneinde het beste rendement op hun investeringen in klanten te garanderen. Sitel is een particulier bedrijf en de meerderheid van de aandelen is in handen van de Canadese Investeringsmaatschappij Onex Corporation.

Sitel met vestigingen in Eindhoven en Almelo is gespecialiseerd in de sectoren 'Finance & Verzekeringen, 'Telecom, Kabel en ISP', Nutsbedrijven en 'Technology & Consumer Electronics' Zie voor nadere informatie www.sitel.com

Voor nadere informatie

Sitel Nederland:
Aert Korteweg, Commercieel Directeur, mob. tel:06 250 17 930, aert.korteweg@sitel-be.com

Effect Communicatie:
Tjarko Rookmaker, telefoon: 023 5470797, tjarko@effect-europr.nl