Gemeente Amersfoort

Persbericht

Afdeling Communicatie

nummer: 037

datum: 25 februari 2008

Sluitingsdatum inschrijvingen: 20 maart

Jongerenprijs 2008: Extra tijd voor indienen plannen

De sluitingsdatum voor het indienen van plannen voor de Jongerenprijs 2008 is verzet van 28 februari naar 20 maart. Jongeren krijgen hierdoor extra tijd om hun wensen en ideeën om te zetten in een (winnend) plan.

De jongerenprijs wordt dit jaar voor de 4e keer georganiseerd door Young Vision en de gemeente Amersfoort. Thomas van Gaal, Young Vision: 'We zijn dit jaar iets later gestart met de publiciteit rondom de Jongerenprijs en we merken dat jongeren meer tijd nodig hebben om een plan in te dienen. Daarnaast merken we dat jongeren wel veel ideeën hebben maar het lastig vinden om dit in een plan te zetten. Young Vision kan hierbij goede ondersteuning bieden. Net zoals we dat doen bij de uitvoering en organisatie van de winnende plannen. Wij zijn te bereiken via info@youngvision.nl.'

Jongerenprijs
De Jongerenprijs biedt alle jongeren de kans een plan te realiseren voor een jongerenactiviteit. De winnaars van de prijs krijgen een budget van E 5.000 (categorie 12-16 jaar) of E 10.000 (categorie 17-23 jaar) waarmee ze hun plan mogen uitvoeren. Nieuw dit jaar is dat ook schoolklassen, clubs of groepen jongeren een plan mogen indienen. Meer informatie is te vinden op de website www.jongerenprijsamersfoort.nl.

Vóór 20 maart 2008

Jongeren die willen deelnemen sturen hun plan voor 20 maart naar Gemeente Amersfoort, o.v.v. Jongerenprijs 2008, t.a.v. D. Batman afd. Welzijn en Onderwijs, Postbus 4000, 3800 EA in Amersfoort. Tijdens de prijsuitreiking op 18 april 2008 maakt een vak- en jongerenjury bekend wie de winnaars zijn.

Informatie: Petri den Doop, communicatieadviseur voor de sector Welzijn, Sociale Zekerheid en Onderwijs (WSO), Tel 033 469 43 55, e-mail pca.dendoop@amersfoort.nl.
-----------------------


---- --