Lenco maakt entree in Ierland


VENLO/DUBLIN, 20080225 -- Het bekende consumenten-elektronicamerk Lenco uit Venlo gaat haar producten nu ook aanbieden in Ierland. Daartoe is een exclusieve distributie-overeenkomst gesloten met Quality Goods International Ltd. in de Ierse hoofdstad Dublin.

"De introductie van Lenco in de Ierse markt past in onze merkstrategie om van Lenco een mondiaal merk te maken en onze producten in alle werelddelen op de markt te brengen. Er is op wereldschaal heel veel interesse voor onze producten, niet in de laatste plaats door de combinatie van onze designs, de moderne technologie en concurrerende prijs. Behalve in Ierland zal Lenco binnen afzienbare tijd dan ook in méér landen te koop zijn, bijvoorbeeld in Zuid-Amerika. De samenwerking met Quality Goods geeft ons vertrouwen in een succesvolle marktintroductie in Ierland", zegt Lenco-directeur Nico Brabers.

Quality Goods International Ltd. is een bekende distributeur in Ierland en zal de Lencoproducten in het hele land in de markt zetten. "Het distributeurschap van Lenco betekent voor ons een kwalitatieve uitbreiding van ons portfolio. Lenco is een merk dat een goede naam heeft in de branche en die willen we in Ierland verder uitbreiden. Er is vraag naar moderne en innovatieve producten, voor een reële prijs-/kwaliteitsverhouding. Met Lenco kunnen we daar uitstekend aan voldoen en wij zijn dan ook blij met de samenwerking", zegt directeur Gerry Kennedy van Quality Goods.

Al meer dan zestig jaar is Lenco (www.lenco.eu) synoniem voor Zwitserse precisie op het gebied van Hi-Fi en consumentenelektronica. Lenco fabriceert en distribueert een compleet assortiment consumenten-elektronica produkten, waaronder geavanceerde platenspelers, micro- en mini-audiosystemen, draagbare DVD-spelers en LCD-televisietoestellen. Alle produkten van het kwaliteitsmerk kenmerken zich door een innovatief design, gebruiksvriendelijkheid, en een aantrekkelijke prijs-/kwaliteitsverhouding. Het hoofdkantoor van Lenco is gevestigd in Venlo. Daarnaast heeft het bedrijf vestigingen in diverse landen en werelddelen.





Ingezonden persbericht