Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Beurs MID lifestyle Zwolle bijna volgeboekt!!

Ommen, februari 2008 - Op donderdag 3 tot en met zondag 6 april organiseert Organisatiebureau Plan Effect in de IJsselhallen in Zwolle dé beurs voor 50plussers in Noord en Oost Nederland: MID lifestyle 2008. De beurs mag zich in een grote belangstelling verheugen en is op dit moment voor 90% volgeboekt. Er zijn dus nog slechts een aantal plaatsen te verhuren!

Ruim 150 standhouders geven acte de presence geven op verschillende themapleinen op het gebied van Style & Trends, Uit & Onderweg, Bouwen & Wonen, Snoeien & Bloeien, Mens & Samenleving, Gezond & Fit, Kunst & Cultuur en Hobby & Creatief.

Dat zo'n groot evenement in Zwolle kan plaatsvinden, is mede te danken aan de partners die MID lifestyle ondersteunen. Plus Magazine, Omroep Max, Batavus, TopTicketLine, Wegener huis-aan-huis kranten, NDC mediagroep en Stichting SENtrum (samenwerkende ouderenbonden) zijn bereid gevonden om partner te worden van MID lifestyle.

MID lifestyle 2008 wordt gehouden in de IJsselhallen in Zwolle. Op donderdag 3 april, zaterdag 5 april, zondag 6 april is MID lifestyle geopend van 10.00 - 17.00 uur en vrijdag 4 april van 10.00 - 21.00 uur. Vanaf heden is de voorverkoop van MID lifestyle gestart op www.topticketline.nl. Kaarten zijn in de voorverkoop te koop voor euro 6,50 en bij de kassa voor

euro 7,50.

Mocht u meer informatie over MID lifestyle willen ontvangen, dan kunt u altijd contact opnemen met Organisatiebureau Plan Effect op telefoonnummer 0529-462332 of kijken op www.midlifestyle.nl.

Over Organisatiebureau Plan Effect
Organisatiebureau Plan Effect organiseert al 20 jaar beurzen, bedrijfs- en publieksevenementen in Nederland. Plan Effect heeft veel ervaring met de organisatie van, bouw, consumenten-, bruids-, baby-, tuin-, kerst- en banenbeurzen.

www.planeffect.com / www.midlifestyle.nl