Eerste Second Life - Real Life show ter wereld


Ewing Fashion Agency (Second Life) en The Artist Advice (Real Life) slaan de handen ineen voor unieke show op Leidseplein

AMSTERDAM, 20080220 -- Op 25 februari 2008 om 20.30 word de eerste officiële Second Life / Real Life show gehouden. Een show die voor De Balie, Amsterdam wordt gehouden met dezelfde modellen in dezelfde Femis Fashion kleding op hetzelfde moment maar dan in twee werelden. Deze show wordt georganiseerd door Ewing Fashion Agency (Second Life) en The Artist Advice (Real Life.)

Tijdens deze show wordt de nieuwe collectie van Femis Fashion geshowt voor internationaal publiek. De gehele show zal tegelijkertijd zowel op Real Life alsmede op Second Life te zien zijn. Daarnaast zal het geproduceerd worden voor Fashion 360 Television. Om meerdere werelden in diverse vormen te vertegenwoordigen is de collectie gemaakt ter representatie van verschillende jaargetijden en etniciteiten.

Informatie over Ewing Fashion Agency:
De Ewing Fashion Agency (EFA) is een dynamische, energieke groep opgericht door Una Ewing. De agency is opgezet om de ontwikkeling, training en promotie carriere van modellen en fashion designers in Second Life te ondersteunen. EFA is geen modellen bureau. Maar een fashion promotie agency, wat inhoud dat EFA fashion gebruikt als promotie tool voor niet-fashion gerelateerde klanten en fashion promoot voor fashion gerelateerde klanten.
ewingfashionagency.wordpress.com

Over The Artist Advice
Het enige adviesbureau voor artiesten adviseer artiesten in de breedste zin van het woord. De missie van The Artist Advice is artiesten vanuit hun eigen kracht aan het werk te helpen en te houden. www.theartistadvice.nl

Femis Fashion
www.femisfashion.com