Gemeente Moerdijk


19-02-2008: Wervingscampagne brandweer van start

De brandweer Moerdijk is het hele jaar door bezig met het werven van vrijwilligers. Maar één maand per jaar besteden ze extra aandacht aan het werven van vrijwilligers. Dit jaar start de campagne op maandag 25 februari en eindigt op zondag 23 maart. De actieve werving staat speciaal in het teken van het aantrekken van vrijwilligers. Het motto dit jaar luidt: Op een dag weet je hetik word brandweervrijwilliger!

Gedurende deze weken hangt er iedere week een andere wervingsposter op verschillende plaatsen binnen de gemeente Moerdijk. Ook worden er wervingsfolders verspreid in een aantal openbare gebouwen in de gemeente, zoals bibliotheken, gemeenschapshuizen, zwembaden en sporthallen.

Voor de zes uitrukposten (Fijnaart, Klundert, Moerdijk, Noordhoek / Standdaarbuiten, Willemstad en Zevenbergen) van de gemeente Moerdijk is de brandweer op zoek naar enthousiaste brandweervrijwilligers. Op de website van brandweer gemeente Moerdijk, brandweer Moerdijk, is volop informatie te vinden over deze wervingscampagne.