Politie Gelderland-Midden

Regionaal

---

Man in woning overvallen

Publicatiedatum: 25-2-2008 23:02:46

ARNHEM - Een 43-jarige bewoner van de Marten van Rossemstraat in de wijk Sint Marten in Arnhem is maandagavond in zijn woning overvallen door twee gewapende mannen. Daarbij werd geld buitgemaakt. Het slachtoffer was bij de overval niet gewond geraakt.

Het slachtoffer was volgens zijn zeggen rond acht uur door de twee belagers in zijn woning bedreigd met wapens, waaronder een slagwapen. Vervolgens werd hij vastgebonden en gingen de mannen er met het geld vandoor. De Arnhemmer had zich echter weten te bevrijden en klampte bij buurtbewoners aan om hulp. Pas later werd de politie gewaarschuwd. Van de overvallers ontbreekt nog elk spoor. De politie heeft al op kleine schaal een buurtonderzoek ingesteld en zal in de loop van dinsdag een uitgebreider buurtonderzoek houden.

Tips
Volgens het slachtoffer ging het om twee mannen met donkere kleding aan die hun gezichten bedekt hadden. De een zou ongeveer 1.65 m zijn en de ander tussen de 1.70 en 1.80 m.
Getuigen, die rond het tijdstip van de overval of kort daarvoor of daarna iets gezien of gehoord hebben dat in verband met de overval kan worden gebracht worden verzocht de Arnhemse politie te bellen op telefoonnummer 0900-8844. Het is ook mogelijk om via E-mail tips door te geven op RechercheArnhem@gelderland-midden.politie.nl. Anoniem reageren kan via Meld Misdaad Anoniem op telefoonnummer 0800-7000.

voor nadere informatie:
Paul Koetsier | Perspiket politie Gelderland-Midden
Telefoon: 0651-007 435 (tot uiterlijk 23.45 uur)
---