Weekendesk lanceert de Bongo Sterrenrestaurants

26/02/2008 14:39

Weekendesk BV

Nieuwe Bongo bon biedt keuze uit bijna 40 restaurants MICHELIN gids 2008

ROTTERDAM - Weekendesk, de grootste aanbieder van belevenisbonnen, lanceert een nieuwe en unieke bon: de 'Bongo Sterrenrestaurants'. Onlangs is Weekendesk een akkoord overeengekomen met Michelin voor de creatie van deze 'Bongo Sterrenrestaurants'. Deze Bongo belevenis (119,9 euro) geeft twee personen recht op een gastronomisch verrassingsdiner in één van de 39 deelnemende restaurants die met één of twee sterren in de MICHELIN gids 2008 genoteerd staan.

De 'Bongo Sterrenrestaurants' is samengesteld met de toestemming van Michelin en gebaseerd op de MICHELIN gids van 2008. De Bongo bevat een cadeaubon en een boekje met een uitvoerige beschrijving van elk restaurant, inclusief een routebeschrijving en de contactgegevens. Zo kan de ontvanger zelf een reservering maken bij het restaurant dat hij of zij kiest. De cadeaubon geldt als betaalmiddel voor het gastronomisch verrassingsdiner en blijft geldig tot 31 augustus 2009.

In totaal nemen 15 Nederlandse, 21 Belgische en 3 Luxemburgse restaurants deel aan de Bongo Sterrenrestaurants, waaronder De Lindenhof in Giethoorn, Schathoes Verhildersum in Leens en Wolfslaar Restaurant in Breda.

De Bongo Sterrenrestaurants is al de 40ste in het Bongo assortiment en is de nieuwe topper in het rijtje van culinaire belevenisbonnen: Bongo Gastronomie (79,9 euro), Bongo Ontbijt voor 2 (24,9 euro), Bongo High Tea (34,9 euro) en Bongo Wereldkeuken (34,9 euro).

Weekendesk & Bongo
Weekendesk is bedenker en uitgever van Bongo de belevenisbon: een cadeaubonconcept verpakt in een luxe doosje, waarmee allerlei leuke belevenissen en weekendtrips cadeau kunnen worden gegeven. Geregeld door Weekendesk, van het begin tot het eind. 40 thema's: high tea, dineren in een sterrenrestaurant, ballonvaart, wellnessweekend en heerlijk logeren zijn enkelen voorbeelden uit het assortiment. Het hele assortiment is te vinden op www.bongo.nl. Weekendesk is gestart in België en inmiddels actief in heel Europa.





http://www.bongo.nl