Maxeda

Maxeda genomineerd voor 's werelds Beste Retail Werkgever

Amsterdam, 26 februari 2008. Het `World Retail Congres' heeft Maxeda genomineerd voor de prestigieuze `World Retail Award' in de categorie `Werkgever van het Jaar'.

Meer dan 30 juryleden ­bestaande uit een brede selectie van vertegenwoordigers uit diverse retail sectoren- nomineerden Maxeda voor de prijs van Beste Werkgever. De uiteindelijke jurering vindt plaats door een speciale jury, bestaande uit een aantal van s'werelds meest gerespecteerde retailers en retail experts, tijdens het `World Retail Congres'. Het congres vindt plaats van 9 tot en met 11 april aanstaande in het CCIB International Conference Centre in Barcelona.

De winnaar wordt bekend gemaakt op donderdag 10 april, tijdens de `World Retail Award' ceremonie, in aanwezigheid van de media. Andere genomineerden zijn; Asda, Boots, JCPenney, The Warehouse Group en Recreational Equipment Inc.

Tony DeNunzio, Bestuursvoorzitter van Maxeda: "Ik ben trots dat we zijn genomineerd voor Beste Werkgever van alle retailers in de wereld. Bij Maxeda zijn we ons ervan bewust, dat we alleen succesvol zullen zijn, als we bereid zijn om onze mensen te dienen die op hun beurt onze klanten dienen. Het zijn onze 28.000 mensen in onze winkelketens die het verschil maken, ieder dag weer".

Einde bericht

Voor meer informatie
Maxeda
Corporate Communications
Arnold Drijver
Telefoon: 020-5490433