Gemeente Tilburg

Nummer 08118GO

Datum 26 februari 2008

Werkzaamheden verkeerslichten Heikantlaan - Massenetlaan en Stokhasseltlaan - Vlashoflaan

Vanaf deze week vinden in opdracht van de gemeente Tilburg werkzaamheden plaats aan de verkeerlichten op het kruispunt Heikantlaan - Massenetlaan en over twee weken wordt gestart op het kruispunt Stokhasseltlaan - Vlashoflaan. Tijdens de werkzaamheden zijn de verkeerslichten uitgeschakeld.

Inhoud werkzaamheden Tijdens de werkzaamheden wordt een deel van de kabels vervangen en komt er een nieuwe Bezoekadres verkeersregelautomaat. Ook worden een aantal detectielussen in het wegdek (voor het Stadhuisplein 130 meten de aanwezigheid van voertuigen) vervangen. Op beide kruispunten komen wat extra detectielussen voor fietsers. De drukknoppen voor fietsers en voetgangers worden Postadres voorzien van een terugmelding. Hiermee wordt de aanvraag bevestigd. Postbus 90155 5000 LH Tilburg Uitvoeringsplanning De werkzaamheden op de kruising Heikantlaan - Massenetlaan zijn op maandag 25 februari Doorkiesnummer gestart en duren ongeveer twee weken. Daarna starten op maandag 10 maart de 013 542 83 27 werkzaamheden op de kruising Stokhasseltlaan - Vlashoflaan. Deze werkzaamheden duren ook ongeveer twee weken.

Tijdelijke verkeersmaatregelen Voor de werkzaamheden op de kruising Heikantlaan - Massenetlaan wordt de Heikantlaan versmald naar één rijstrook. In en uitrijden van de Bellinistraat is niet mogelijk. De Massenetlaan is wel open.

Tijdens de werkzaamheden op de kruising Stokhasseltlaan - Vlashoflaan is de kruising geheel afgesloten voor autoverkeer. Gemotoriseerd verkeer wordt via borden omgeleid. Fietsers kunnen wel over de kruising blijven rijden.