Gemeente Nederbetuwe


* Bekendmakingen

Gemeente Neder-Betuwe in cijfers

26 feb 2008
De gemeente Neder-Betuwe brengt voor u allerlei cijfers over de gemeente in beeld. U vindt op www.nederbetuwe.incijfers.nl gegevens over bijvoorbeeld bevolking, wonen en criminaliteit. De pagina www.nederbetuwe.incijfers.nl geeft een overzicht van gegevens over onze gemeente. Deze gegevens zijn bestemd voor bewoners, ondernemers, raadsleden, ambtenaren, scholieren en onderzoeksbureaus. Eigenlijk voor iedereen die geïnteresseerd is in onze gemeente.

Thema's
De cijfers zijn afkomstig uit vele bronnen, zoals het CBS, diverse ministeries, UWV en CWI. Voor u zijn deze cijfers geordend in thema's zoals bevolking, wonen, economie, werk en inkomen, verkeer en vervoer, en criminaliteit. U kunt de cijfers eenvoudig vergelijken met andere gebieden in Nederland.

Zelf samenstellen
Op de pagina stelt u zelf gemakkelijk tabellen, grafieken en kaartjes samen. Alle onderwerpen zijn voor u beschikbaar op gemeenteniveau. Ongeveer de helft van de gegevens is ook beschikbaar op postcodeniveau.

Meer informatie:
www.nederbetuwe.incijfers.nl

Gemeente Neder-Betuwe | Burgemeester Lodderstraat 20 | 4043KM Opheusden | info@nederbetuwe.nl | www.nederbetuwe.nl | © gemeente Neder-Betuwe