Gemeente Breda

Mevrouw C.G.M. Klitsie nieuw directieraadlid Gemeente Breda

tineke.JPG

Op 1 april start mevrouw C.G.M. (Tineke) Klitsie als directieraadlid bij de Gemeente Breda. De Directieraad geeft integraal leiding aan en is eindverantwoordelijk voor de gemeentelijke organisatie. Daarnaast is de Directieraad `scharnier' naar het College van burgemeester en wethouders. Mevrouw C.G.M. Klitsie volgt A.A. van Vliet op die eind 2007 vertrok naar het Waterschap Hollandse Delta.

Mevrouw Klitsie heeft een breed inzicht op het gebied van bestuurlijke en politieke processen, is ervaren met bestuurlijke ondersteuning en advisering en heeft ervaring met veranderingsprocessen binnen overheidsorganisaties. Sinds 1997 is zij werkzaam bij de provincie Noord-Brabant. Momenteel als directielid Ruimtelijke Ontwikkeling en Handhaving, daarvoor waarnemend directeur Ruimtelijke Ontwikkeling en Handhaving en directielid Ruimtelijke Ontwikkeling en Handhaving.

Van 1980 tot 1997 was mevrouw Klitsie in diverse leidinggevende functies werkzaam bij de gemeente Tilburg en het ministerie van Landbouw, Natuurbeheer en Visserij. Zij is 56 jaar.

De overige Directieraadleden van de Gemeente Breda zijn de heer G. Endedijk en de heer L.R.J.M. de Feber. Gemeentesecretaris N. van Mourik is voorzitter van de Directieraad.

De precieze taakverdeling tussen de directieraadleden wordt eind maart bekend gemaakt.