Gemeente Bergen


Persuitnodiging

Datum 19 februari 2008
Plaats Nieuw Bergen

Multifunctioneel Centrum Siebengewald
Gemeente en horecaondernemers tekenen overeenkomst

Dinsdag 26 februari 2008 wordt er door de horecaondernemers van Siebengewald en wethouder B. Buiting namens de gemeente een intentieovereenkomst getekend over de horeca-exploitatie van het toekomstige Multifunctionele Centrum (MFC) in Siebengewald. De ondertekening vindt plaats om 16.00 uur in café 't Jagershof, Augustinusweg 1 in Siebengewald. U bent van harte uitgenodigd om hierbij aanwezig te zijn.

Door de ondertekening spreken de horecaondernemers de intentie uit om gezamenlijk de horeca van het Multifunctioneel Centrum in Siebengewald op te pakken. Inwoners en verenigingsleven zien het MFC als een noodzakelijke voorziening voor het behoud van de leefbaarheid in het dorp op de langere termijn.

Exploitanten
De horeca in Siebengewald is in de gelegenheid gesteld om te participeren in de exploitatie van het MFC. Mevrouw J. Hijnekamp (café/zaal 't Koarrad') en de heren T vd Bungelaar (café/restaurant 'Jagershof'), J. Lauf (café/zaal 'Heidebloem'), M. Wahlen (café/restaurant 'Marcel Wahlen') zijn van plan het horecagedeelte van het nieuwe MFC te gaan exploiteren. Dit op een zodanige wijze dat er een rendabele exploitatie van het horecagedeelte ontstaat terwijl de plaatselijke horeca ook zijn bestaansrecht behoudt. In elk geval moet het MFC leiden tot een betaalbare voorziening voor het verenigingsleven.




Gemeente Bergen