Ingezonden persbericht


P E R S B E R I C H T

Aanbieder van mobiele telefonie kiest bewust voor sponsoring Ortel Mobile verbindt naam aan drie grote evenementen

DEN HAAG, 26 februari 2008 - Met de financiële ondersteuning van drie grote evenementen is sponsoring in 2008 één van de speerpunten van Ortel Mobile. De aanbieder van prepaid mobiele telefonie binnen de allochtone markt in Nederland, Duitsland en België verbindt komend jaar opnieuw haar naam aan het Rotterdamse Zomercarnaval, het Dunya Festival en het Nelson Mandela Festival. Daarnaast sponsort Ortel Mobile in 2008 ook meerdere kleine multiculturele evenementen, zoals bijvoorbeeld de Pleasure Paas Party en het Multifestijn.

Ortel Mobile zorgt er zo voor dat honderdduizenden bezoekers van vele nationaliteiten ook in 2008 hun favoriete festiviteiten kunnen bezoeken. De onderneming doet dat bewust. "Uiteraard willen we onze diensten zo extra onder de aandacht brengen van de doelgroep", legt Celal Oruç (CEO & President Ortel Mobile) uit. "Maar we willen ook iets terugdoen voor diezelfde mensen. We bieden zo niet alleen de mogelijkheid om mobiel contact te onderhouden, maar ook om elkaar 'live' te ontmoeten. Onze slogan is niet voor niets 'Connecting the world'. Ik wil die woorden ook écht in de praktijk brengen. Dat kan met deze festivals, waar mensen van verschillende culturen samenkomen."

De evenementen:
. Ortel Dunya Festival, op 25 mei in het Rotterdamse Park bij de Euromast. Meer dan 35 wereldculturen kunnen er genieten van muziek, letteren, dans en film uit alle uithoeken van de wereld. . Ortel Nelson Mandela Festival, op 29 juni op het Afrikaanderplein in Rotterdam-Zuid. Die dag viert de Maasstad zijn variatie aan culturen. . Ortel Zomercarnaval, op 25 en 26 juli. In de straten van hartje Rotterdam kunnen honderdduizenden feestvierders uit de hele wereld zich storten in Nederlands grootste tropische carnaval.


---

Mededeling voor de pers,