Bij dit persbericht is beeldmateriaal ingesloten

Persbericht

4800dr van Honeywell is volgende stap in document imaging technologie

~ Document Imaging-oplossing ideaal voor retail-applicaties bij drogisterijen en apotheken ~

Eindhoven 26 februari, 2008 Honeywell (NYSE: HON) introduceert de 4800dr Document Reader. Dit apparaat is ontworpen om hard-copy documenten te digitaliseren voor papierloos verwerken, opslaan en terughalen.

Als alternatief voor pagina-scanners is de 4800dr geoptimaliseerd voor applicaties die documenten scannen aan het begin van de workflow. In een apotheek of drogisterij scant de 4800dr dingen die normaal gesproken verwerkt worden als hard-copy zoals recepten en verzekeringskaarten. In transportapplicaties kan het bijvoorbeeld gebruikt worden om vrachtbrieven of ontvangstbewijzen te scannen.

De 4800dr is ontworpen als een oplossing voor document imaging-workflow in specifieke omgevingen , zegt Don Flynn, VP en GM, Imaging Systems bij Honeywell Imaging and Mobility. In de farmaceutische retail en in andere omgevingen waar geen behoefte is aan het snel scannen van grote hoeveelheden documenten of waar de betrouwbaarheid van een stabiel design extra toegevoegde waarde heeft, biedt de 4800dr een hoogwaardige en kosteneffectieve oplossing.

De 4800dr bestaat uit een imager, standaard en lade die samenwerken als een geïntegreerd document imaging-systeem dat zonder aanpassingen beelden kan maken van documenten tot A4-formaat. De 4800dr is ontworpen met het oog op duurzaamheid en betrouwbaarheid. Hierdoor heeft hij geen bewegende delen die kunnen verslijten of vervangen moeten worden. De 4800dr heeft een garantietermijn van drie jaar.

Met ondersteuning van de Adaptus® Imaging Technology 5.0 scant de 4800dr documenten, ongeacht de papiersoort of tekstkleur. Een geïntegreerde suite van beeldverbetertools verzekert een optimale beeldkwaliteit en file-omvang die tegemoet komen aan de eisen van de gebruiker. Met Adaptus kunnen ook alle lineaire, stacked en 2D-barcodes gelezen worden. Hierdoor wordt de noodzaak van een tweede barcodescanner bij sommige applicaties vermeden.

Kijk voor meer informatie over Honeywell Imaging and Mobility op http://www.honeywell.com/aidc

(307 woorden)