Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Sixt wint opnieuw award voor 'beste autoverhuurder van Europa'


· Sixt wint de prestigieuze 'Business Traveller Award 2007'

Hoofddorp, 26 februari 2008 - Sixt, de snelst groeiende en meest toonaangevende merkonafhankelijke autoverhuurder, heeft de internationaal gerenommeerde Business Traveller Award 2007 gewonnen in de categorie 'Beste autovehuurder van Europa'. Sixt is voor het tweede opeenvolgende jaar als eerste in deze categorie geëindigd. Hans-Nobert Topp, hoofd van sales en lid van de Raad van Bestuur, heeft de award in ontvangst genomen van Mark Tügel, hoofdredacteur van de Business Traveller tijdens de uitreiking in januari in Frankfurt, Duitsland.

De award bewijst dat Sixt ook in 2007 erin geslaagd is het meest succesvolle autoverhuurbedrijf in Europa te zijn. Uit het onderzoek onder zakenreizigers blijkt dat Sixt de concurrentie ver voor is op het gebied van onder andere prijs/kwaliteitsverhouding, eenvoudig en doeltreffend huurproces, hoge voertuig-kwaliteit en een solide know-how van de medewerkers.

De 'Business Traveller Award" wordt jaarlijks uitgereikt door lezers van het vakblad 'Business Traveller'. De verkiezing komt volledig objectief tot stand aangezien de keuze van de deelnemende lezers niet wordt beïnvloed door de redactie van dit blad. In 2005 werd Sixt al verkozen tot beste autoverhuurder in Duitsland.

"We zijn erg tevreden opnieuw de prijs voor Europa's beste autoverhuurder gewonnen te hebben", zegt Anne-Wim, Head of Sales van Sixt in de Benelux. "De opiniepeiling bevestigt onze overtuiging dat kwaliteitsproducten en een uitstekende service tegen lage tarieven is wat de klant zoekt bij internationale mobiliteitsdienstverleners. De award laat ook zien dat Sixt bij klanten bekend staat om haar uitstekende service, kwaliteit en klantgerichtheid. Wij zien de awards als een aanmoediging om met volle kracht deze trend voort te zetten."

Over Sixt

De overtuigingskracht van Sixt ligt in doeltreffende oplossingen voor de reiziger, aangeboden vanuit een netwerk van 3.800 vestigingen in 85 landen. De reiziger kan bovendien putten uit een vloot van ruim 100.000 scherp geprijste huurauto's die standaard zijn uitgevoerd met vele extra's zoals navigatiesysteem vanaf VW Golf. Sixt is in de ongekend concurrerende autoverhuurmarkt één van de meest innovatieve en progressieve aanbieders die met haar kostenbesparende productontwikkelingen autohuur vanaf ¤ 9,99 per dag mogelijk maakt. Dagelijks maakt zij haar slogan waard: drive 1st class, pay economy.

Surf voor meer informatie naar www.sixt.nl of www.sixt.be.

Beeldmateriaal is digitaal opvraagbaar voor redacties.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Anne-Wim de Jong, Head of Sales

Tel.: +31 (0)23 - 7990064

Thomas Wolters, directeur

Tel.: +31 (0)23 5698644