Time : 08:11:34
Date : 26 February 2008
Sender Name: Wienerberger

Eerste winnaars van de Wienerberger showroom wedstrijd gekend!

Als fabrikant van keramische gevel- en binnenmuurstenen, kleidakpannen en kleiklinkers onder de merken Desimpel, Koramic, Porotherm en Terca, opende Wienerberger recent twee nieuwe showrooms met uniek consult & service concept. Deze zijn gelegen te Kortrijk en Londerzeel. Bouwprofessionals en particulieren met (ver)bouwplannen kunnen er steeds terecht om alle producten uit het gamma te bekijken.

Particulieren die hier een van hun ruwbouwmaterialen kiezen, maken kans op een unieke prijs. Hetzij een gratis brandassurantie van de Federale Verzekeringen hetzij een leuk verrassings-weekend. Iedere maand wordt uit de deelnemers aan de wedstrijd 3 winnaars getrokken. Op dinsdag 12 februari 2008 werd geklonken op de eerste winnaars van de januari wedstrijd. De winnaars, de Hr. en Mevr. De Smeyter - Ronsse uit Ouwegem, kozen voor een verrassingsweekend. Op de foto zien we de gelukkige winnaars die de weekendcheque in ontvangst nemen uit de handen van Katrien Nottebaert, Marketing Directeur van Wienerberger.
De wedstrijd loopt nog gans het jaar door tot eind december 2008. De winnaars worden telkens persoonlijk verwittigd. Men kan aan de wedstrijd deelnemen door een van de 3 Wienerberger toonzalen van Kortrijk, Londerzeel of Wanlin te bezoeken, uw voorkeuren kenbaar te maken en de deelnamebon in te vullen.

In Londerzeel & Kortrijk bevinden zich de meest recente showrooms. Nooit eerder werden ruwbouwproces en ruwbouwmaterialen zo gedetailleerd en uitvoerig belicht als hier. Alle keramische stenen van Terca & Desimpel als de kleidakpannen van Koramic worden voorgesteld in echte plaatsingssituaties. Voor de particuliere bouwer en verbouwer betekent het de concrete en tastbare invulling van het ruwbouwproces: materialen vooraf bekijken, vergelijken, keuren, voelen, stalen meenemen... kortom, een onmisbare voorbereidende schakel op weg naar een eigen huis.

Meer info en foto's omtrent dit persbericht kan u bekomen bij :

Wienerberger nv
Katrien Nottebaert
Kapel ter Bede 86
8500 Kortrijk
Gsm: 0473/400 007
e-mail katrien.nottebaert@wienerberger.com

URL: http://www.wienerberger.be

Link to Press Release - NL Link to Press Release - FR