Bedrijven produceren hoge resolutie productafbeeldingen met Packshot Creator HD

26/02/2008 09:10

PR Newswire

PARIJS, February 26 /PRNewswire/ --

- Internationale lancering op CeBIT 2008


- Hal 23, stand 33/1

Packshot Creator 3D werd op CeBIT 2007 gelanceerd. Met de HD-producten van Packshot Creator, een belangrijke doorbraak, gaat de ontwerper van de eerste digitale fotostudio voor kantoren nog verder.

Volgens Laurent Wainberg betekent dit een nieuwe kijk op helderheid van foto's. "Foto's van Packshot Creator HD kunnen naar believen vergroot worden. De foto's zijn zeer realistisch en het visuele comfort dat daarbij hoort, verandert de visuele communicatie." Het is nu mogelijk om beweging toe te voegen aan de afbeeldingen. Een HD-afbeelding kan verrijkt worden met bijkomende interactiviteit door het implementeren van een automatische zoom-functie. De scherpte van de JPEG of TIFF blijft behouden, onafhankelijk van het zoom-niveau.

Onderzoeks- en ontwikkelingsafdelingen of juridische afdelingen kunnen in vergrote afbeeldingen details waarnemen die normaal verborgen waren gebleven en zo defecten of beschadigingen aantonen. De communicatie- en marketingafdelingen kunnen de kwaliteit en details van een product ook verduidelijken aan de hand van een enkele HD afbeelding.

In een wereld waar afbeeldingen en multimedia alom aanwezig zijn, moeten ondernemingen dagelijks productafbeeldingen produceren die zo accuraat en verleidelijk mogelijk zijn, soms in enorme hoeveelheden. De landbouwindustrie , brillenindustrie, luxe-, schoenen- en verpakkingsindustrie... Elke branche werkt met afbeeldingen. Daarom halen bedrijven voordeel uit een snelle opbrengst uit hun investering.

Laurent Wainberg, algemeen directeur van Packshot Creator, ontmoet graag journalisten voor afzonderlijke demonstraties. Neem hiervoor contact op met de persafdeling.

Over Packshot Creator

Packshot Creator werd in 2001 opgericht en heeft de eerste fotostudio voor in kantoor die speciaal bedoeld is voor bedrijven ontworpen, ontwikkeld en op de markt gebracht. Packshot Creator is het resultaat van 3 jaar onderzoek en ontwikkeling en wordt beschermd onder 12 internationale patenten. De compacte fotostudio is rechtstreeks aangesloten op een pc en kan oneindig veel foto's van professionele kwaliteit van uw producten maken. Het belangrijkste is de software waarmee men eenvoudig en direct de genomen foto's kan beheren en bewerken (retoucheren, e-mailen, benoemen, printen...)

Omdat Packshot Creator ontworpen is voor gebruikers zonder kennis van fotografie, voldoet de fotostudio aan alle behoeften op het gebied van productcommunicatie van een bedrijf: e-commerce, kwaliteitscontroles, afbeeldingendatabases, presentaties, productspecificatie en catalogi.

De producten van Packshot Creator behaalden in 2007 een omzet van 3 miljoen US dollar en worden wereldwijd door meer dan 1500 bedrijven gebruikt, waaronder Unilever, Thomson, Harry's, Lindt, Henkel, Nina Ricci, Yves Saint Laurent, Tissot, Nivea, Masterfoods, Swatch, Sanofi Aventis, Colgate Palmolive, etc.

http://www.packshot-creator.com

Perscontact: Laetitia Carbonel, +33-1-47-42-66-66, lcarbonel@sysnext.fr