Ingezonden persbericht



Middenmeer, 26 februari 2008

AB Noord-Holland zoekt door hele provincie 100 nieuwe collega's

Personeelsdienstverlener AB Noord-Holland timmert hard aan de weg. Door de hele provincie is de organisatie op zoek naar versterking voor werk in de agrarische sector, de bouw, grond- weg en waterbouw, groenvoorziening en aanverwante sectoren. Daarom is AB gestart met een grootschalige wervingsactie middels advertenties in lokale en regionale kranten. Doel is ruim 100 nieuwe collega's te werven.

Directeur John-Pieter Schipper: "De afgelopen jaren is AB Noord-Holland enorm gegroeid. In 2007 behaalden we een urengroei van 30%. Steeds meer klanten weten ons te vinden in hun vraag naar flexibele arbeid. Oorzaak hiervan is, naast het aantrekken van de Nederlandse economie, dat AB steeds meer zichtbaar is in de provincie. We benaderen actief onze markten, maken flink reclame en spelen met nieuwe producten en diensten in op de behoefte uit het veld.

De wervingsactie komt voor AB Noord-Holland dan ook niet uit de lucht gegrepen. John-Pieter Schipper: "Voor de komende jaren hebben we de ambitie om onze werkzaamheden nog verder uit te breiden. Daarvoor zijn we door de hele provincie op zoek naar onder meer agrarisch medewerkers, timmermannen, medewerkers groenvoorziening of metaalbewerkers. Wij kunnen ze flexibel werk bieden, waarbij ze een goed salaris ontvangen. Onze ervaring is dat met name de afwisseling en de zelfstandigheid erg aantrekkelijk is voor AB-medewerkers."

AB Noord-Holland is dé personeelsvoorziener in Noord-Holland op het gebied van onder meer agrarisch personeel. Daarnaast is AB ook actief in omringende sectoren, zoals bij bedrijven in de bouw, grond-, weg- en waterbouw, metaalsector, groenvoorziening en transportsector. Met zo'n 350 vaste medewerkers in dienst en honderden tijdelijke krachten is AB Noord-Holland één van de grotere werkgevers in de provincie met vestigingen in Middenmeer, Hoogkarspel, Obdam, Purmerend, Texel en op Agriport A7. Meer informatie over AB en een volledige omschrijving van de functies staan op www.abnoordholland.nl.

////////////////////////////////////////////// Einde persbericht //////////////////////////////////////////////



Ingezonden persbericht