Ingezonden persbericht


Brocade benoemt Timm Hoyt tot directeur
File Solutions EMEA

Uitbreiding Brocade EMEA-team vanwege groeiende vraag bestandsbeheeroplossingen

Eindhoven, 26 februari 2008 - Brocade benoemt Timm Hoyt tot directeur File Solutions EMEA. In deze functie is Hoyt verantwoordelijk voor de snelgroeiende business in de File Area Networking-markt (FAN). Hij zet de strategie uit voor een team van sales-, presales- en marketingmedewerkers in de EMEA-regio. Dit team focust zich op het ontwikkelen van oplossingen gebaseerd op File Solution-producten van Brocade. Ook is het team verantwoordelijk voor het opzetten van een partnerecosysteem om zo de distributie van Brocade-oplossingen via alle verticale markten te verbeteren. Hoyt is vanaf 2000 werkzaam bij Brocade en heeft diverse salesfuncties gehad binnen het bedrijf. Voordat hij bij Brocade kwam werken, was Hoyt verantwoordelijk voor de sales bij een consultancyorganisatie met een focus op ERP en e-business-applicatie-integratie in de Verenigde Staten.

Uit recent onderzoek van Gartner is gebleken dat meer dan 80 procent van alle informatie die een bedrijf produceert, uit bestanden bestaat. 62 procent van de IT-beheerders gelooft dat hun datagroei tussen zestien procent en 75 procent per jaar ligt (bron: Tajena Group 2007). Om aan de sterk groeiende vraag voor dynamische, op FAN-gebaseerde bestandsvirtualisatieoplossingen te voldoen, breidt Brocade zijn EMEA-team voor File Solutions uit.

"In de afgelopen jaren zijn bedrijven blootgesteld aan een explosieve en ongestructureerde datagroei. Hierdoor werd bestandsbeheer snel een belangrijk speerpunt voor IT-professionals", zegt Ulrich Plechschmidt, vicepresident EMEA van Brocade. "Door te investeren in een gespecialiseerd team voor bestandsbeheer, positioneren wij ons als expert op dit gebied. Met het leiderschap van Timm Hoyt heb ik het volste vertrouwen in onze aanpak en kijk ik uit naar hoe Brocade de EMEA-markt verder gaat bestormen."

Naast Timm Hoyt bestaat het File Solutions-managementteam (van - voor) EMEA uit Pierre Eluere, Sales Manager Frankrijk en Franstalig Zwitserland, Achim Schäfer, Sales Manager Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland, en Iain Malins, Sales Manager Verenigd Koninkrijk en Scandinavië. Deze managers worden ondersteund door Marco DeLuca, EMEA Lead Solution Architect File Solutions, en Joshua Braun, EMEA Marketing Manager File Solutions. Het team focust zich op het oplossen van databeheeruitdagingen voor bedrijven van elke omvang: van mkb tot en met multinational. Ook stelt een aantal mensen uit dit team een sterke groep Value-Added Resellers (VAR's) samen om zo de klantervaring verder te verbeteren.

Over Brocade Communications Systems, Inc.
Brocade is toonaangevend leverancier van netwerkstorageoplossingen voor het verbinden, delen en beheren van bedrijfsinformatie. Met Brocade-producten zijn organisaties beter in staat hun IT-infrastructuur te optimaliseren en een compliant databeheer te voeren. Meer informatie is te vinden op www.brocade.com of op te vragen via info@brocade.com.

Voor meer informatie, fotomateriaal of interviews kunt u contact opnemen met:

Lammers van Toorenburg Benelux PR
Paul Maris
Telefoon: +31 (0)30 656 50 70
E-mail: brocade@lvtpr.nl

Brocade Communications Systems
Ad Barghoorn
Telefoon: +31 (0)6 5168 2250
E-mail: Ad.Barghoorn@brocade.com