Nieuw: hulp in een oerwoud van internetaanbiedingen


Internet adviestool maakt de keus gemakkelijk

BREDA, 20080226 -- Het kiezen van het meest geschikte internet kabel- of ADSL-abonnement is vaak een tijdrovende en lastige zaak. Snelheid, veiligheid, contractperiode, installatiegarantie, kosten... Het maakt het er allemaal niet gemakkelijker op.

Om de consument bij te staan in het oerwoud van breedbandaanbiedingen hebben ShopADSL.nl en baZoeKa D.S.P. een geavanceerde adviestool ontwikkeld, waarmee eenvoudig het optimale abonnement voor internet of Internet+telefonie geselecteerd kan worden.

De adviestool houdt rekening met zaken als expertise, service, leef- en woonsituatie en natuurlijk geografische situatie en biedt een onafhankelijk advies.

Uiteindelijk hoeft de consument alleen nog maar een keus te maken tussen drie op zijn of haar situatie toegespitste aanbiedingen van de internet- en of digitale tv aanbieders. Via vijf eenvoudige stappen wordt een selectie gemaakt en toont de tool niet alleen de drie meest geschikte abonnementen, maar ook nog eens de voordelen en extra's per abonnement ten opzichte van het huidige abonnement van de bezoeker.

De internet adviestool is direct bereikbaar via www.ShopADSL.nl/internet-advies/. Daarnaast zal deze Adviestool binnenkort ook gelanceerd worden via baZoeKa op MediaMarkt.nl en als pilot (via touchscreen schermen instore) in een 8-tal Postkantoor-vestigingen. Licenties voor andere bedrijven zijn bespreekbaar.

ShopADSL.nl - ShopADSL.nl is een onafhankelijke online shop en voert het meest complete aanbod van Nederland. ShopADSL.nl is dealer van onder andere KPN, Alice, Planet, Telfort, Casema, Tele2, @home, Orange, UPC, xs4all, Het Net en Compuserve en aangesloten bij QShops Keurmerk. Meer informatie via www.ShopADSL.nl, Etnastraat 20, 4814 AA Breda.

baZoeKa D.S.P. - baZoeKa D.S.P. is een online distributieplatform voor de (wederverkoop) van internet-, digitale TV- en mobiele telefonie abonnementen. baZoeKa is businesspartner van onder andere KPN, Planet, Het Net, Alice, Telfort, Tele2, Orange, UPC, Xs4all, Compuserve, canal Digitaal en @Home. Meer informatie via www.bazoeka.com