Politie Zeeland


---


W-374-2008 Zesjarig jongetje gewond bij aanrijding in Vlissingen
Dinsdag omstreeks 15.30 uur raakte een 6-jarig Vlissings jongetje op de Flamingoweg in zijn woonplaats gewond bij een aanrijding.
Het ongeluk ontstond toen een 38-jarige Middelburgse automobiliste vanuit stilstand achteruit reed, de verlaagde stoep op. Zij merkte het kind, dat gehurkt op de stoep achter haar auto met zijn schoenen bezig was, niet op en reed over zijn been. Het jongetje werd per ambulance naar het ziekenhuis gebracht, waar bleek dat hij enkel wat blauwe plekken en schaafwonden had opgelopen.

O-375-2008 Doorrijding na aanrijding, Oud-Vossemeer
Dinsdagmiddag tussen 13.00 en 13.15 uur heeft vermoedelijk een wit bestelbusje een muurtje en het hekwerk van een woning in de Bou Kooijmanstraat in Oud-Vossemeer beschadigd en omver gereden.
De onbekende bestuurder reed achteruit de oprit van de woning op, tegen het muurtje en het hekwerk, en reed daarna weg de Bonenblokstraat in. Deze bestuurder had even daarvoor gesproken met een meisje met een fiets met een fietstas achterop.
De politie vraagt dit meisje contact op te nemen met het politiebureau in Tholen of te bellen naar 0900-8844. Eventuele andere getuigen worden eveneens verzocht contact op te nemen.

Z-376-2008 Hardrijder in Terneuzen
In de Guido Gezellstraat in Terneuzen raakte een 20-jarige automobilist uit Sint-Niklaas (B) dinsdag om 20.40 uur zijn rijbewijs kwijt.
De man reed met een vaart van 100 km/h uur door deze straat; hier geldt een maximum snelheid van 50 km/h.