Gemeente Hattem

Hattem wil zwembad De Watermulder langer openhouden

Hattem, 28 februari 2008 - De gemeente Hattem wil zwwembad de Watermulder langer openhouden. In goed overleg tussen de Molecatengroep, de provincie Gelderland en de gemeente Hattem wordt gezocht naar de mogelijkheden om dit te realiseren.

Formeel moet het huidige zwembad op 31 december 2008 de deuren sluiten. Het nieuwe zwembad is op dat moment echter nog niet gereed. Om te voorkomen dat 'Hattem zonder water komt te zitten', is een overbruggingsperiode gewenst. 'De komende maanden wordt duidelijk in welke vorm dit kan plaatsvinden. Het mooiste is natuurlijk om het huidige zwembad langer open te houden, zodat er een soepele overgang naar het nieuwe zwembad ontstaat', aldus wethouder Borst.

Het is van belang voor de bewoners van Hattem dat er een goede zwemvoorziening is die continu voor de verschillende gebruikers beschikbaar is. Naast het onderzoek om het huidige bad langer open te houden, wordt er hard gewerkt aan de planvorming voor een nieuw zwembad bij het multifunctioneel centrum De Marke. Voor de zomervakantie moet hierover meer duidelijkheid zijn.


---